fbpx
Skip to main content
svađa

"Ako ima ČETRDESET, situiran je, SLOBODAN, a želi da se OŽENI, BEŽI od njega koliko te noge nose!"

Foto: Profimedia
Nije ni slutila da ovo može da joj se dogodi!

Da, kada sam imala oko trideset godina zabavljala sam se sa jednim čovekom koji je od mene bio stariji sedam godina. Uvek sam gledala "malo starije" muškarce, jer su oni mojih godina bili kao deca - krajnje neozbiljni.

Igrom slučaja, nakon skoro pet godina zajedničkog života - ostala sam bez momka, muža, partnera - kako god hoćete da kažete. Ne, nije umro (hvala bogu)! Odlučili smo da se prijateljski razdvojimo, naša veza je postala otrcana, istrošena.

dečko i devojka
dečko i devojka
Foto: Profimedia

Prirodno, počela sam da gledam momke od 40 godina. Koja greška! Mislila sam: ozbiljni su, ostvareni, znaju šta hoće...

Tako sam jedno veče izašla sa, na oko, normalnim tipom. Kaže: "Umorio sam se od zabavljanja, tražim ženu. Želim kuću i porodicu."

"Odlično", pomislila sam. Evo ga jedan na mestu! "Kako to da nije već zauzet, oženjen?" Rojile su mi se misli.

Nakon par ljubaznih uvodnih rečenica on je započeo priču o svojoj bivšoj devojci koja je trajala oko pola sata. Rekao je da je "neosetljiva ku**a". Tu mi se upalio prvi alarm. Zatim je ispričao kao su išli na letovanje, ali da ona nije htela ništa da plati, te kako joj je on "isporučio račun" kada su se vratili kući! Devojka se nakon toga pokupila i nestala u vidu lastinog repa.

Taj čovek ima luksuzni stan u centru grada, posao, skupoceni automobil. Pozove devojku na letovanje, a onda joj isporuči račun?

Da vam i ne pričam kako je na kraju večeri podelio naš račun za hranu i piće tačno na pola?

sastanak
sastanak
Foto: Profimedia

Ali to nije sve.

Pohlepa nije bila jedina osobina kojom je raspolagao. Bio je dosadan do bola. Kada sam naručila drugu čašu vina samo je podigao obrvu i rekao: "Puno piješ?" U isto vreme on je pio viski. Pored toga što nije "odobravao" moj "alkoholizam" isto je izrazio gađenje prema tome što u stanu držim psa i što redovno idem na jahanje. "Koje traćenje vremena," rekao je.

Na kraju večeri sam bila ubeđena da su sve njegove bivše devojke ili pobegle u manastir ili se ubile. Jasno vam je da nisam htela više da ga vidim.

On je bio kombinacija pohlepe i dosade.

Znate onu priču o ženama iznad trideset godina: "ako nije udata, nešto nije u redu sa njom!" Izgleda da to pravilo važi i za muškarce.

 

 

SD sex

SD vesti

SD astro

SD lepota

SD porodica

SD zdravlje

Vremenska prognoza
Heavy snow
-3 Beograd