fbpx
Skip to main content
par

Isprobajte nešto novo: 5 neobičnih saveta koji će podići vaš SEKS na potpuno NOVI nivo!

Foto: Insagram Printsreen/humanlovers
Unesite malo dodatnog uzbuđenja!

Seks vam je sjajan, ali ste isprobali sve što ste znali i mogli? Ne brinite, niste nezasiti i nije problem u vašem partneru, već je samo možda monotonija zakucala na vaša vrata.

Zato isprobajte sledećih pet predloga koji će istog trenutka vratiti iskrice, leptiriće i strast u vašu vezu.

ZAPALI MU MAŠTU: 10 seksi poruka zbog kojih će ODMAH poželeti da je pored tebe!

 

A post shared by Human Lovers (@humanlovers) on

Seks u ormaru

Verovatno se pitate zašto bi bilo ko imao seks u ormaru? Ali odgovor leži u tome da vas nove lokacije teraju da isprobavate nove poze i tražite nove uglove. Kada vodite ljubav na različitim mestima (u autu, kupatilu, kuhinji), zapravo postajete inovativni u načinu na koji stižete do orgazma i onda to svaki put predstavlja drugačije iskustvo.

ONE SU PROBALE: Ovako su žene doživele GRUPNI SEKS: Pre nego što krene akcija...

Češljajte njegovo telo

Četka za kosu i seks su verovatno nešto apsolutno nepovezano, ali ne prenagljujte sa zaključkom. Četka se koristi kako bi stimulisala nervne završetke. Skinite se goli i veoma nežno češljajte njegovo telo. Počnite od ruku, ramena, zatim krenite prema stopalima pa ponovno prema gore. Naravno, završite kod njegovih testisa, a onda bacite četku na drugu stranu sobe i kad oseti stvaran dodir, eksplodiraće.

KAO NA POČETKU VEZE: 3 poze zbog kojih će ponovo POLUDETI za tobom - SEKS će vam biti vatren!

Naopako ljubljenje

Sigurno se godinama već ljubite s partnerom na uobičajeni način, zato ovo predstavlja novinu. U početku veze najviše vremena provodimo ljubeći se s partnerom, ali kako vreme prolazi, ljubimo se sve manje i više se fokusiramo na sledeći korak - seks. Kada poljubite svog partnera iz nekog drugog ugla videtćete da će vas to uzbuditi više nego inače. Na primer, ako su vam glave sa suprotnih strana.

 

A post shared by Human Lovers (@humanlovers) on

Napravite seksi plejlistu

Utvrđeno je da ovo zaista pomaže boljem seksualnom raspoloženju. Ljudi su skloni da psihički odgovore na određene okidače, kao i ostale životinje. Ako stalno slušate istu muziku pre seksa i to traje nekoliko meseci, ta muzika bi trebalo da vam pomogne da se opustite. Poznato je da muzika pomaže u teretani, zašto onda ne bi i u seksu? To je samo druga dimenzija seksa koja čini da se osećamo intimnije, erotičnije pa čak pomalo prljavo.

TRI JASNA ZNAKA da imate odličan seks: Test je kratak, a baca istinu PRAVO U LICE - PAZITE SE!

Obrnuti seks

Ova neuobičajena poza ne mora biti zabavna samo gimnastičarima. Dok stojite na rukama sigurno ne pomišljate kako to može biti stimulativno, ali ipak je zanimljivo probati ovu pozu uz malo manje napora. Neka vaš partner sedne na krevet, a vi ga obgrlite nogama. Dok vas čvrsto drži, ispružite se niz krevet tako da vam glava bude blizu njegovih stopala. Tako će se krv sliti u vašu glavu što će pojačati doživljaj, a da ne spominjemo koliko će on biti oduševljen pogledom koji se pruža na vaše grudi.

 

Pročitajte i:

SD sex

SD vesti

SD astro

SD lepota

SD porodica

SD zdravlje

Vremenska prognoza
Clear sky
30 Beograd