Skip to main content
par se ljubi

Izgovorite ove TRI REČI i imaćete ZAGARANTOVANO odličan seks!

Foto: Profimedia
Nema mesta stidljivosti...

Niko ne može da vam čita misli.
 
A ako još uvek to očekujete od partnera, onda vas moramo razočarati, jer to jednostavno nije moguće, a to važi i u krevetu.

Dobrodošli u budućnost u kojoj smo svi mi PORNO-GLUMICE!

Drugim rečima, vaš partner ne može samo tako da zna šta vam odgovara, a šta radi pogrešno, pa pravilo broj jedan za zdrav i kvalitetan seksualni život glasi ovako: ako partner radi nešto što vam se ne sviđa, ne smete to da prećutite.

SLATKO ZADOVOLJSTVO: Neobična stanja koja ti se mogu desiti NAKON orgazma! 

Upravo zato brojni seksualni terapeuti savetuju kako bi svi trebalo da koriste tri čarobne reči za što kvalitetniji seksualni život, a to su: "pokušajmo to ovako".

dečko i devojka
Foto: Profimedia

Pitate se zašto su ove reči čarobne? Zato što pomoću njih nećete morati da trpite nešto što vam se ne sviđa, jer preuzimate konkretnu inicijativu, no ona je u obliku predloga koji neće naljutiti vašeg partnera.
 
Stručnjaci ističu i kako je za dobar seks ključno seksualno samopouzdanje, a neophodan deo tog samopouzdanja jeste ljubav prema vlastitom telu. - - Morate gledati na sebe kao na seksualno biće. Važna je i briga o izgledu kako biste se osećali dobro i zadovoljno. Kada se osećate dobro u vlastitom telu, takav će vam biti i seksualni život.
 
Treća stvar koja je ovde ključna jeste činjenica da morate dobro poznavati svoje telo i znati šta želite do najsitnijeg detalja kako bi vam partner mogao ispuniti sve želje.

Pročitajte i:

+ Pošalji komentar 0 Pogledaj sve komentare

SD sex

SD vesti

SD astro

SD lepota

SD porodica

SD zdravlje

Vremenska prognoza
Clear sky
24 Beograd