fbpx
Skip to main content
Prevara

Jednom je prevario, uvek će varati! Istraživanje pokazalo da li je ova izreka istinita!

Foto: Profimedia/ilustracija
Neće vam se baš svideti odgovor...

Sigurno ste bezbroj puta čuli izreku "vuk dlaku menja, ali ćud nikada".

NIJE SAMO PE*IS BITAN: Žene često zaborave na ove dve njegove EROGENE ZONE, a dovešće ga do ludila!

Drugim rečima, osobe koje jednom prevare partnera, ukradu nešto ili fizički nasrnu na drugu osobu, to će učiniti ponovno. Studentkinja sa Univerziteta u Denveru provela je istraživanje kojim je htela proveriti odnosi li se ta izreka i na osobe koje su počinile preljubu i došla je do zaključka da oni koji su u prošlosti varali svoje partnere, imaju čak do pet puta veće šanse da to urade i u sledećoj vezi. 

NIJE DEBEO NOVČANIK: Ova dva kriterijuma su NAJBITNIJA kada birate životnog partnera!

Naime, ova studija pratila je 484 nevenčana pojedinca tokom čak pet godina. Svakih šest meseci studentkinja je pomoću upitnika proveravala njihov ljubavni život. Zaključak do kojeg je došla je da je 32 posto ispitanika priznalo prevaru, a 45 posto njih potvrdilo je da je preljubu počinilo i u sledećoj vezi. 

Prevara
Prevara
Foto: Profimedia

S druge strane, 18 posto ispitanika izjavilo je da nije varalo u prethodnim vezama, ali dodali su da su ipak u jednom trenutku posustali i prevarili svog partnera. 

Takođe, ovo istraživanje potvrdilo je da osobe koje su jednom bile prevarene, imaju velike šanse ponovno biti prevarene u drugoj vezi, jer se kreću u društvenim krugovima koji im stvaraju prepreke da pronađu pouzdane partnere, pa nakon nekog vremena počnu prevaru shvatati kao sastavni deo svake veze. 

Iako je manje od 50 posto pojedinaca priznalo da je ponovno varalo u novim vezama, 45 posto je ipak dovoljno velik broj da se takav slučaj ne može nazvati retkim. 

Pročitajte i:

+ Pošalji komentar 0 Pogledaj sve komentare

SD sex

SD vesti

SD astro

SD lepota

SD porodica

SD zdravlje

Vremenska prognoza
Mist
3 Beograd