fbpx
Skip to main content
prevara

KAŽIPRST OTKRIVA DA LI JE PRELJUBNICA: Pogledajte joj ruke i znaćete da li je sklona PREVARAMA

Foto: Profimedia, YouTube printscreen/CYRENE
Nauka je dokazala

Žene sa dugačkim kažiprstom na levoj ruci i kraćim domalim prstom sklonije su preljubi, tvrde autori studije sa Oksford univerziteta.

Kako kažu, takve žene su bile izložene većem nivou ženskih polnih hormona estrogena dok su bila u majčinom stomaku, pa ih sada, navode, krasi više tipičnih "ženskih" karakteristika.

Topla soba, VIŠE STRESA: Posle ovoga ćete GASITI GREJANJE PRED SPAVANJE i sačuvati zdravlje

Topla soba, VIŠE STRESA: Posle ovoga ćete GASITI GREJANJE PRED SPAVANJE i sačuvati zdravlje

HLEB KOJI UOPŠTE NE GOJI: Za ovim dijetalnim pecivom od SAMO 3 SASTOJKA poludeo je ceo Instagram

HLEB KOJI UOPŠTE NE GOJI: Za ovim dijetalnim pecivom od SAMO 3 SASTOJKA poludeo je ceo Instagram

Suprotno tome, izloženost većem nivou testosterona, muških polnih hormona, rezultira dužim domalim i kraćim kažipstom. Na primer, muškarci sa takvim karakteristikama navodno su muževniji i bolji sportisti.

Ovo istraživanje sprovela je Ajluned Pirs sa Oksforda. Ona je ispitivala dužinu prstiju kod 274 žene, a potom je testirala njihovu DNK. Uz to, ispitanice su podvrgnute i psihološkim testovima o kvalitetu njihovih odnosa. Žene koje su bile izložene većoj koncentraciji estrogena u materici su impulsivnije i svoje ljubavne odnose su više ocenjivale nezadovoljavajućima.

seks
seks
Foto: Profimedia

Ona je navela da su takve žene privlačnije muškarcima, a ako se to spoji sa potencijalnim nezadovoljstvom u vezi, put do preljube je vrlo izvestan. Kako navodi, naučnici to nazivaju "impulsivnim sparivanjem sa muškarcima koji nisu njihov partner", prenosi Daily Mail.

Kako izmeriti prste?

Spojite prste i stavite dlan na papir. Obeležite donje tačke domalog prsta i kažiprsta, odmah od dlana, kod prvog nabora. Potom obeležite gornje tačke, završetak prstiju u poredite rezultate lenjirom.

 

Vremenska prognoza
Clear sky
6 Beograd