fbpx
Skip to main content
Čistačica

Lagano se spustio i počeo da me l*že! Više nisam bila njegova kućna pomoćnica, bila sam ljubavnica

Foto: Profimedia/ilustracija
Osećala sam kako curim...

Nakon mature i stresnog prijemnog ispita za fakultet, krenula sam da radim kao kućna pomoćnica kod prijatelja mojih roditelja.

Želela sam da zaradim za more. To je bio moj prvobitni plan.

Oni su se povremeno družili s mojim roditeljima, bile su to klasične sedeljke uz piće i smeh. Tako sam i saznala da bi im dobro došla kućna pomoćnica, jer dosta rade, a to malo slobodnog vremena što im preostane, žele da utroše na kvaliteten društveni život.

Imali su velelepnu kuću, sa dosta prostorija, umetničkih slika i lepog nameštaja. Dece nisu imali, a kako je vreme prolazilo, shvatila sam da njih dvoje, zaista žive punim plućima i, poprilično slobodno.

MASTURBIRATE LI I VI NA POSLU? Više je razloga da odmah napravite pauzu i otrčite u TOALET!

MASTURBIRATE LI I VI NA POSLU? Više je razloga da odmah napravite pauzu i otrčite u TOALET!

Svako od njih je imao običaj da izlazi sam ili dovodi neko svoje društvo. I pored svega bili su korektni prema meni i nadasve ljubazni. Na kraju krajeva, bila sam ćerka njihovih prijatelja.

Seks tokom menstruacije
Foto: Profimedia

Jedno popodne sam sređivala dnevnu sobu i spremala se da posle toga idem kuci, kada je on naišao nešto ranije i doneo pune kese iz prodavnice. Uzela sam to i smestila što u ostavu, a što u frizider. Zamolio me je za kafu, što sam rado učinila.

Kroz neobavezno ćaskanje, stigli smo i do toga kada me on ispituje o vezi i momcima, naglasivši mi da sam jako lepa. 

POSLEDICE APSTINENCIJE SU UŽASNE: Ne odričite se s*eksa, brinite o svom zdravlju!

POSLEDICE APSTINENCIJE SU UŽASNE: Ne odričite se s*eksa, brinite o svom zdravlju!

Momentalno mi je krv jurnula u obraze. Primetio je to, pa je naglo skrenuo temu na svoju suprugu, naglasivši da je u poseti majci i da je neće biti neko vreme...

Rekao mi je da slobodno ostanem i ponašam se kao u svojoj kući. Nespretno sam se izvinila i rekla da moram da krenem, a istina je bila totalno drugačija... Kad sam krenula ka vratima, on je ustao i uhvatio me za ruku.

I ŽENE GLEDAJU PORNIĆE! Evo koji su im OMILJENI - pitaćete se da li je moguće?! (VIDEO)

I ŽENE GLEDAJU PORNIĆE! Evo koji su im OMILJENI - pitaćete se da li je moguće?! (VIDEO)

- Stvarno ideš? - pitao me je, dok mu je ludački žar plamsao u očima.

- Ne, ne idem... - progovorila je neka druga ja.

seks
Foto: Profimedia/ilustracija

Tad me je privukao uz sebe i poljubio, vodeći me ka spavaćoj sobi. Takav poljubac nisam osetila nikada! Ljubio me je dugo, i osetila sam da me polako skida... ja sam bila u magnovenju... Sve ovo nije bilo ni nalik nespretnom s*ksu sa bivšim dečkom i njegovim poljupcima.

PRISLONIO JE SVOJ VRELI UD NA NJEN OTVOR I ZNAO JE: Ponoviće akciju iz ulice "Zmaja od Noćaja"

PRISLONIO JE SVOJ VRELI UD NA NJEN OTVOR I ZNAO JE: Ponoviće akciju iz ulice "Zmaja od Noćaja"

Svukao je košulju i nastavio da me ljubi po vratu, ramenima... Položio me je na krevet, na leđa. Odbacio je svoje pantalone i ostao u boksericama, ne skidajući pogled sa mene. Nešto je mrmljao dok mi je grickao br*davice i gnječio s*se.

Lagano se spustio dole, preko mog pupka, svukao mi gaćice i počeo da me l*že.

Odlepila sam od miline! Osećala sam kako mi gura jezik, pa prst, pa dva prsta, pa prst u g*zu! Sve je eksplodiralo u meni! Ljubio mi je butine, kolena, vraćao se ponovo na grudi, vrat i jos jednom dole...

Podigao se i pitao me jesam li nekad p*šila k*rac. Direktno, gledajući me u oči. Rekla sam da nisam, ali sam htela da probam. Njegov k*rac. On je smakao bokserice i tek tada sam videla kako je velik i debeo, ali sam ga uzela u ruku, pa u usta, mada sam samo vrh mogla da uzmem...

UČITELJICA IZGUBILA VIBRATOR U V*GINI! Uzela je VILJUŠKE za roštilj i tada je počeo PAKAO... (FOTO)

UČITELJICA IZGUBILA VIBRATOR U V*GINI! Uzela je VILJUŠKE za roštilj i tada je počeo PAKAO... (FOTO)

Prijalo mu je, osećala sam, a trudila sam se da ispadne što bolje, da i ja njemu priredim uživanje. Nije se nabijao, već je mirno uživao. Ustao je, položio me na leđa. Raširio mi noge i lagano ušao, po malo, dok ga nije ubacio celog. Bolelo me je prvo jako, pa malo slabije, ali sam uživala.

J*bao me je lagano, a onda je postepeno ubrzavao ritam, preteći da mi u pičk*cu utera i j*ja, koliko je bilo silovito.

J*bao me je sve brže i brže, ljubeći me po vratu, pritiskajući na svoje gr*di i gnječeći moje jednom slobodnom rukom. Pokušavala sam da nađem njegove usne, vrat, ugrizem za rame... Bilo šta njegovo u tom ludilu!

Nikad nisam tako uživala ispunjena tom veličinom i pod tim snažnim rukama, koje čas stiskaju moje butine uz njegove, čas gnječe moje gr*di, čas mi mrse kosu. Ustao je i okrenuo me, s namerom da uđe u moju g*zu. Malo sam se uplašila, ali je on ušao nežno, držeci me za bokove, bez ikakve grubosti.

Muškarac ljubi ženu po stomaku
Foto: Profimedia

Držao mi je ruke na ramenima, na bokovima, milovao mi gr*di, stomak... Uzela sam ga za ruku i zagnjurila je u moju kosu.

Želela sam da vidim kao to izgleda, uz ovaj sladak bol u meni! Nije hteo da me uhvati za kosu nego ispod brade... Za vrat. Blago ga je stiskao, a mene je to nenormalno palilo! Osećala sam kako curim iz p*čkice...

Nisam ni sanjala da će mi sve ovo nenormalno prijati. Ubrzavao je i nabijao se sve jače, stiskajući mi rukama guz*ve i pljeskajući me po njima.

Nisam imala pojma koliko je trajalo, opet sam bila pod njim sa nogama i rukama oko njega. Videla sam da je bio blizu. Kao i ja sama... Rekao je da voli da sv*ši unutra.

MUŠKARCI IH SKRIVAJU TOKOM SEKSA! Učinili bi sve samo da ne saznate 5 DELOVA TELA kojih se stide!

MUŠKARCI IH SKRIVAJU TOKOM SEKSA! Učinili bi sve samo da ne saznate 5 DELOVA TELA kojih se stide!

Klimnula sam glavom u znak dozvole... U tom trenutku je samo pitanje šta bih mu sve dozvolila.

Kako sam se lepo osećala! Osetila sam prvo žmarce niz kičmu i po celom telu i navalu adrenalina i snage... Od tada više nisam bila samo njegova kućna pomoćnica... Bila sam ljubavnica. Njegova 31 godinu mlađa ljubavnica.

 

Pročitajte i:

SD sex

SD vesti

SD astro

SD lepota

SD porodica

SD zdravlje

Vremenska prognoza
Clear sky
18 Beograd