fbpx
Skip to main content
Orgazam

LAŽIRATE ORGAZAM? Evo zašto to i NIJE tako loša stvar! Možda ćete i češće praktikovati...

Foto: Profimedia
Ko bi rekao...

Kada su seksualni odnosi u pitanju, sigurno ste mnogo puta čuli da je najvažnije biti iskren prema partneru u svakom pogledu. Reći mu šta volite, šta vam ne prija, pa da na taj način dođete do stadijuma gde će (skoro) uvek oboje biti i te kako zadovoljni i zadovoljeni. 

Jednom je prevario, uvek će varati! Istraživanje pokazalo da li je ova izreka istinita!

Iako ne osporavamo da je to tako i da je iskrenost zaista bitna, često se postavlja pitanje šta je sa lažiranjem orgazma, i da li je to stvarno toliko strašno, ako ponekad partneru prećutimo istinu. 

Odmah ćemo vam reći da ukoliko ste se nekada pretvarali da ste dostigli vrhunac, u tome nema ništa loše, čak naprotiv, ponekad je i preporučljivo. 

NIJE SAMO PE*IS BITAN: Žene često zaborave na ove dve njegove EROGENE ZONE, a dovešće ga do ludila!

Ženski orgazam
Foto: Profimedia

- Često se pretpostavlja da ljudi lažiraju orgazme jer ne uživaju dovoljno ili samo hoće da se sve završi - kaže Džastin Garsija, asistent profesora na Kinsi institutu za istraživanje seksa, pola i reprodukciju na Indijana Univerzitetu.

- Međutim, ponekad, praviti veliki šou je deo užitka - dodaje on. 

- Seks je performans i ponekad je zabavno za obe strane da se malo zanesu. Kada govorimo o lažiranju orgazma, da li ste znali da i muškarci to rade= Mogu i često to rade iz istih razloga kao i žene (kako seks svkako uključuje mnogo tečnosti, nije uvek lako reći da li je ejakulirao ili nije) - zaključuje Garsija.

 

Pročitajte i:

+ Pošalji komentar 0 Pogledaj sve komentare

SD sex

SD vesti

SD astro

SD lepota

SD porodica

SD zdravlje

Vremenska prognoza
Pretežno oblačno
9 Beograd