Skip to main content
impotencija

Ljubavnica: Žena sa savršenom frizurom u seksi vešu ili zla veštica!?

Foto: Profimedia
Kako je to biti nečija tajna?

Ona je zanosna žena sa savršenom frizurom, besprekornom šminkom, sveže nalakiranim noktima. Svog ljubavnika dočekuje obučena u seksi vešu i svilenom ogrtaču, namirisana skupim parfemom. Uvek zna šta da kaže, nikad ne pretera, ne pravi scene, ume da prećuti.

seks
Foto: Profimedia/ilustracija

Ne opterećuje ga svojim problemima, a njegove uvek pažljivo sluša i teši, govori mu ono što on želi da čuje. Zato joj se on, uostalom, i vraća. Tako je barem mi zamišljamo. I u svojim maštarijama odemo tako daleko da slika ljubavnice koju smo zamislili više nema nikakve veze sa realnošću.

ĆUTANJE JE ZLATO: Ovih 6 tema nikako ne potežite nakon SE*SA ako hoćete da sačuvate vezu!

ĆUTANJE JE ZLATO: Ovih 6 tema nikako ne potežite nakon SE*SA ako hoćete da sačuvate vezu!

U realnosti ta ljubavnica nema ni savršenu frizuru, niti je odlikuje trpeljivost jednog monaha, već nema dlake na jeziku i nije njegov psihoterapeut. Njene oči su često crvene zbog suza koje je prolila prethodne noći jer je njen dragi bio sa svojom zakonitom ženom. Ona se kida svaki put kad on Novu godinu ili neki drugi praznik provede sa svojom porodicom.

Čeka da telefon zazvoni i muči sebe stalnim pitanjima da li treba da mu veruje kada joj kaže da je voli ili ipak voli svoju ženu. I dok je popularna kultura često portretiše kao proračunatu i manipulativnu ženu koja ne preza ni od čega da zavede metu, ona će, neretko, osećati krivicu što drugoj ženi "otima" muškarca. I nije birala da bude ljubavnica, to se jednostavno dogodilo, uglavnom je muškarac taj koji ju je izabrao.

"Opsednuta sam ANALNIM s*ksom!" Iskustvo žena koje su dale G*ZU! Ovo su vrata za BUĐENJE svih EROGENIH zona!

"Opsednuta sam ANALNIM s*ksom!" Iskustvo žena koje su dale G*ZU! Ovo su vrata za BUĐENJE svih EROGENIH zona!

Pa opet, ona je zla žena. Veštica. Preljubnica. Sponzoruša. Dok ćemo za muškarca naći pregršt opravdanja, za nju nema nijednog. Glavni krivac se tako provuče sa opomenom, ali ona završava na stubu srama. Kako je mogla da ruši porodicu? Kako je nije sramota da zavodi tuđeg muškarca? Može li da se pogleda u oči? Ispaljujući optužbe, zaboravljamo da retko koja žena ustaje ujutru sa mišlju "danas ću da postanem nečija ljubavnica". Zaboravljamo da je i ona žena kao i svaka druga, nekad ranjiva, nekad sebična, nekad nespremna da se suoči sa realnošću. I zaboravljamo da je koža zaljubljene ljubavnice neretko tesna.

Da ona u tom odnosu mnogo gubi, što znači da tu nema mesta za trećeg. Znamo da postoje paralelne veze i mogućnost da jedna osoba ima dva ili više partnera u istom periodu, ne može se reći da se u tome svi osećaju dobro i da su to zreli i kvalitetni partnerski odnosi.

PRLJAVO PRIZNANJE: Imale smo GRUPNI S*KS i evo kako izgleda! Osećaj je...Uh!

PRLJAVO PRIZNANJE: Imale smo GRUPNI S*KS i evo kako izgleda! Osećaj je...Uh!

Ipak neke paralelne veze traju godinama i iz nekih se čak izrode i deca, a muškarac nikad ne ostavi svoju ženu već živi do kraja života sa obe.

 

Pročitajte i:

+ Pošalji komentar 0 Pogledaj sve komentare

SD sex

SD vesti

SD astro

SD lepota

SD porodica

SD zdravlje

Vremenska prognoza
Clear sky
25 Beograd