fbpx
Skip to main content
Čitanje

TAJNE SAMOZADOVOLJSTVA! Evo kako da sama DOSTIGNEŠ VRHUNAC i otkriješ ŠTA ti najviše PRIJA!

Foto: Profimedia
Nekoliko saveta za jači efekat!

Pre nego što krenete u akciju sa parnerom, bilo bi dobro da upoznate svoje telo dovoljno da možete da se opustite i da spoznate šta vam se zapravo najviše sviđa kada je s*ks u pitanju, a najjednostavniji način da to postignete je da zadovoljite sami sebe. 

Evo kako da to uradite na najbolji način.

seks
Foto: Profimedia

Masturbirajte kada ste sami

Žene kažu da se ne mogu skoncetrisati kada masturbiraju zato što se plaše da će ih neko u kući čuti. To je opravdana zabrinutost. Strah od previše glasnog ili da budu uhvaćene učiniće da mnoge žene zaborave da uživaju u ovim malim zadovoljstvima. Zato predlažemo da masturbirate kada ste sasvim sigurne da ste same.

Pokušajte, čak i ako niste raspoložene. Pokušavajući da imate seks sa partnerom i kada niste u najboljem raspoloženju, obično je loša ideja (ozbiljno loša ideja), ali pokušaj da masturbirate kada niste raspoložene - to je dobra ideja. Saznaćete šta vam je potrebno da vas oraspoloži. Bez obzira šta se još dešava u vašem danu, ako smatrate da je kuća prazna, zaigrajte se sa sobom. Ozbiljno.

Gledajte, čitajte

Mnoge žene su vizuelne osobe koje istinski uživaju u p*rno sadržajima. Ako ste novi u masturbaciji i novi u p*rnografiji, možda imate malo problema da saznate kakvi su vaši ukusi u ovoj oblasti. To je u redu.

Međutim, to ne znači da ne bi trebalo da barem isprobate. Ponekad zatvorite oči i slušajte zvuke seksa, to je dovoljno da se probudite. Ponekad je potrebno malo više vizuelnog (bezobrazni časopisi i sajtova za žene). Takođe, ako ste novi u masturbaciji i niste baš raspoložene, filmovi odličan način da se osećate kao da niste jedina gola osoba u prostoriji.

Idite polako, a zatim ubrzajte

Vaše telo će vam reći ono što voli, a šta ne voli. Ako vam se ne sviđa nešto, onda pređite na nešto drugo. To je tako jednostavno. Vi kontrolišete, tako da uvek možete krenuti sa novom idejom, jer sve se vrti oko vaše zadovoljstva.

žena
žena
Foto: Profimedia

Nemojte samo ležati

Većina žena smatra da ležanje ravno na leđima, misionarski stil, je najbolji način za masturbaciju. Ne samo da je najpogodniji način kada koristite igračke, već je takođe stvarno lako ležati i vrištati od zadovoljstvo, zar ne?

Ali vi dugujete sebi da promenite stvari s vremena na vreme. Probajte da se oslonite na kolena ("dogi stil") i masturbirajte u tom položaju. Verovali ili ne, postoji nešto veoma iskonsko i veoma stimulativno u tom položaju. Kao bonus, to je sjajna praksa za davanje sebe stimulacijom klitorisa kada ste vi i vaš muškarac u tom položaju.

Neverovatno je šta vaša mašta može da uradi sa samo malo stimulacije. Ispunjavanje svoje fantazije možda ne zvuči privlačno, ali verujte, može biti. Probajte na podu, stepenicama, stolici... šta god odgovara vašim potrebama.

Ne prisiljavajte sebe

Ako ste masturbirali i osećate se kao da nikuda ne vodi, ne bojte se. Ponekad ste previše naglasili, ponekad ne možete pronaći pravu vrstu stimulacije. Važno je zapamtiti da ako niste u mogućnosti da doživite orgazam, ne izazivajte ga. Prisiljavanjem sebe bićete frustrirane i otežati da doživite orgazam sledeći put.

Koristite obe ruke

Budite svoj najbolji ljubavnik ... a da bi bile najbolji ljubavnik, morate da volite sebe. Volite svoje telo. Uživajte u svom telu. I ne bojte se igre. Masturbacija vas može dovesti do mnogo novih zadovoljstva koja još niste iskusile.

 

SD sex

SD vesti

SD astro

SD lepota

SD porodica

SD zdravlje

Vremenska prognoza
Clear sky
13 Beograd