fbpx
Skip to main content
Muškarac masturbira

MOJ DEČKO TAJNO MASTURBIRA?! Saznajte da li je ovo opasnost za vezu i da li je SPREMAN DA VAS PREVARI

Foto: Profimedia
Crveni alarm ili lažna uzbuna?!

Samozadovoljavanje u vezi je tabu tema. Ako neko uhvati partnera kako se samozadovoljava, ubrzo će se osećati povređeno i posumnjaće u dobar zajednički seksualni život. Međutim, je li to opravdano? Je li samozadovoljavanje partnera zaista razlog za brigu?

Ako saznaš da tvoj partner ne traži seksualno zadovoljstvo jedino s tobom - nego seksualno uzbuđenje i zadovoljstvo doživljava solo - to može biti vrlo uznemirujuće. Stručnjaci objašnjavaju zašto je u većini slučajeva potpuno bezazleno ako tvoj partner masturbira.

S*EKSALA SE SA SVIMA: Ispovest N*MFOMANKE iz malog grada! Svi su je UPAMTILI po OVOME!

Znači li to zaista da mu nisi dovoljna ako se on samozadovoljava?

Na mnogim online forumima zabrinute žene pišu o tome kako su otkrile da se njihov partner potajno samozadovoljava. Mnoge smatraju kako je samozadovoljavanje partnera znak za nezadovoljstvo zajedničkim seksualnim životom. Žene počnu brzo sumnjati u svoju privlačnost ili na sposobnosti u krevetu.

NE IZGOVARAJTE IH: Pet rečenica koje mogu biti POGUBNE za vašu vezu!

Zapravo sve to nije uopšte potrebno, jer samozadovoljavanje i zajednički seks su dve potpuno različite stvari. Dok je seks u vezi izraz ljubav i nežnosti te povećava intimnost između dvoje ljudi, kod solo seksa često se radi tek o smanjenju pritiska ili brzog zadovoljstva. Zbog toga nije loše ako se tvoj partner s vremena na vreme samozadovoljava.

Samozodovoljavanje
Foto: Profimedia/ilustracija

To čak može poboljšati vaš seksualni život jer samozadovoljavanjem se raspiruje mašta, a čak se može povećati i kvaliteta spermatozoida, tvrde stručnjaci. Potajno samozadovoljavanje partnera pre svega je tajnovitost - kojom je uglavnom obavijeno samozadovoljavanje – razlog za nepotrebnu brigu koja nastaje u vezi.

Ako uhvatiš svog partnera kako sedi za računarom, zatim brzo zatvara sve stranice po kojima je surfovao te odjednom hitno mora na toalet, moguće je da se radi o nečemu što želi da sakrije. Međutim, ako su partneri otvoreniji, te komuniciraju o samozadovoljavanju te ne promatraju solo seks kao napad na vlastitu osobu, nesigurnost će verovatno nestati.

"Nije mogla da dođe sebi od P*NISA!" On je bio sa devojkom KOJA je ŽELELA biti PONIŽENA!

I budimo iskrene  - kad se ti samozadovoljavaš, bez obzira misliš li tada na svog partnera ili ne, onda te maštarije ne predstavljaju opasnost za tvog najdražeg, zar ne?

Pročitajte i:

+ Pošalji komentar 0 Pogledaj sve komentare

SD sex

SD vesti

SD astro

SD lepota

SD porodica

SD zdravlje

Vremenska prognoza
Mist
0 Beograd