fbpx
Skip to main content
raskid

Ako OVU REČENICU kažeš svom partneru - OSTAVIĆE TE ODMAH!

Foto: Profimedia
Reči su opasno oružje i mogu pokvariti bilo koji odnos u nekoliko minuta, zato ti donosimo deset stvari koje tvoj partner nikako ne želi da čuje.

Muškarce nije lako uvrediti, osim ako učiniš da se oseća manje poput muškarca. Dakle, ako ih nešto najviše muči, onda je to definitivno kada devojka koja mu se sviđa smatra da nije dovoljno muškarac. Možeš ga zadirkivati i zezati se s njim, no ako mu u razgovoru povrediš ego, velika je verovatnoća da ćeš ga momentalno razljutiti.

Ti si mamin sin

Ako voliš svog muškarca i želiš provesti život s njim, nikad mu ne bi smela reći da je on "mamin sin". Prihvati ovu činjenicu i ne pokušavaj da ga promeniš. Ako je tvoj muškarac "mamin sin" u 20-ima, biće verovatno i "mamin dečak" u 40-ima. Jesi li spremna za to? Ako da, onda pokaži da ceniš njegovu majku, a on će ti uzvratiti razumevanjem i ljubavlju.

Mobilni telefon bi trebalo ČISTITI ČEŠĆE NEGO ŠTO MISLITE i to baš na OVAJ NAČIN

Mobilni telefon bi trebalo ČISTITI ČEŠĆE NEGO ŠTO MISLITE i to baš na OVAJ NAČIN

NIŠTA LEPŠE OD DOMAĆE PICE: Ovakvo testo još niste probali - mekoća i hrskavost u jednom! (VIDEO)

NIŠTA LEPŠE OD DOMAĆE PICE: Ovakvo testo još niste probali - mekoća i hrskavost u jednom! (VIDEO)

I ONI PATE NAKON RASKIDA: 10 stvari koje muškarce NAJVIŠE POGAĐAJU kad se veza završi!

I ONI PATE NAKON RASKIDA: 10 stvari koje muškarce NAJVIŠE POGAĐAJU kad se veza završi!

raskid
Foto: Profimedia

Reci mi više o svojoj bivšoj

Iako znamo da se ne bismo trebali zadržavati u prošlosti i prošlim vezama, primamljivo je znati više detalja o bivšoj devojci tvog dečka. No, izbegavaj razgovore o bivšima, posebno o intimnim detaljima. Ovim pitanjem nikada nećeš osvojiti njegovo srce, niti ćeš uspeti poboljšati odnos - s razlogom je bivša!

Pogledaj kako ona devojka dobro izgleda

Ova rečenica je definitivno uništila mnoge veze. Iako se čini bezazleno i uobičajeno, ako to upitaš partnera i on kaže "da" ili "fantastično", velika je verovatnoća da ćeš postati ljubomorna. Verovatno ćeš mu i odgovoriti s pitanjima poput: "Je li lepša od mene?" ili "Želiš li biti sa njom, a ne sa mnom?" Dame, oprez to je siguran znak niskog samopouzdanja.

Ti se nikada ne znaš zabaviti

Ako si već sa njim, trebalo bi prihvatiti i ceniti osobine svog partnera. Voliš zabave i znaš se dobro zabavljati? Odlično za tebe, međutim, tvoj partner možda ne voli zabave, ali to ne znači da se ne može zabavljati na druge načine. Introverti se znaju da se opustite i nisu sramežljivi. No, iako znaju voleti i odani su, takođe su vrlo osetljivi. Zato dvaput razmisli pre nego što mu kažeš da je dosadan. Možda nisi znala, no introverti na kraju čine najbolje muževe!

Jesam li lepa?

Pa, dame, ako želite povećati svoje samopouzdanje i samopoštovanje, ostavite svog muškarca na miru. Iako muškarci mogu pomoći ženama da povećaju samopouzdanje i osećaju se bolje u vlastitoj koži, nikada ne biste trebale pitati svog partnera "Jesam li lepa?" Ako te zaista voli, reći će to i bez tvog pitanja.

Imaš grozan stil oblačenja

Ako ti se ne sviđa kako se tvoj muškarac oblači, nemoj mu prigovarati. Možeš se polako rešiti njegove stare odeće i kupiti mu novu, posebno ako živite zajedno. Ako niste, pokušajte da idete zajedno u kupovinu svaki put kad poželi da kupi novu košulju ili jaknu.

par
par
Foto: Profimedia

 Kada ćeš me pozvati da se ponovno vidimo?

Kad imaš prvi spoj s muškarcem koji ti se sviđa, tako je primamljivo pitati ga i za vaš drugi spoj. Međutim, nemoj to raditi. Misliće da si već na početku previše zagrejana, a većina momaka izbegava naporne devojke. Obavestiće te sam o sledećem izlasku, zato ga nemoj ništa pitati.

To je samo posao

Ako je tvoj čovek proveo nekoliko dana pokušavajući da napraviti važan projekt, no nije naišao na odobravanje i pohvale šefa, nemoj ga i ti dodatno obeshrabrivati. Muškarci cene svoj posao, posebno kada rade nešto prema čemu imaju strasti. Možeš reći nešto poput: "Sledeći put će šef sigurno da primeti tvoj doprinos i rad" ili "Život je jednostavno nepravedan. Možda je tvoj šef imao loš dan i tvoj je projekt zapravo sjajan, ali to nije primetio zbog svog lošeg raspoloženja "," Ili "Nemoj odustati. Ja verujem u tebe. " Podrži svog partnera i on će se brže nositi sa bilo kojim problemom.

Nikad nećeš postati uspešan

Ako tvoj muškarac ne može doneti ozbiljne odluke bez da zatraži tvoj savet, primamljivo je reći: „Ti si muškarac, trebalo bi biti hrabar, samopouzdan i uspešan. Nikad nećeš postati uspešan jer si rođeni nesrećnik. " Ne govori to bez obzira na sve. Ne samo da ćeš pokvariti svoju vezu, već ćeš ga naterati da poveruje da stvarno nema sreće. Podrži ga, motiviši, nadahni i pomozi mu, ali nikada mu ne zameraj.

Kada ćeš početi da zarađuješ više novca?

To je pitanje koje možeš samo sebi postaviti. Niko ne bi trebao zarađivati ​​novac za nekoga drugoga. Ako tvoj potencijalni partner ili suprug nema veliku plaću, ne znači da ga ne možeš voleti. Možete zajedno povećati prihod. 

SD sex

SD vesti

SD astro

SD lepota

SD porodica

SD zdravlje

Vremenska prognoza
Pretežno oblačno
3 Beograd