fbpx
Skip to main content
Svađa

Muž otkrio 6 razloga zašto je OSTAVIO ŽENU nakon 10 godina braka

Foto: Profimedia/ilustracija
Pročitajte šta je rekao ovaj muškarac o bračnom životu.

Drage žene, varate se ako verujete da će svaki muškarac napusti svoju ženu samo zbog neke druge žene koja lepo miriše, koja je privlačnija i možda lepša od nje.

Za većinu muškaraca privlačnost i lepota nemaju ništa sa tim . Prvi razlog zbog kojeg muškarac napušta ženu je zapostavljanje muškarca. Ni jedan muškarac neće ostati pored žene koja ne obraća pažnju na njega i koja ga zanemaruje. 

Nemojte misliti da će on sebi dozvoliti da ga neko nepoštuje, da će sve progutati i da neće biti uvređen. Mnoge od vas pravite kućne ljubimce od svojih muževa. Ako se i dalje budete tako ponašale prema njima otići će od vas.

Brak
Brak
Foto: Profimedia

Drugi razlog je ugrožavanje njegovog ličnog prostora, što je njima veoma važno. Mnoge od vas misle da ako je muškarac oženjen vama, spava sa vama, jede da ne treba da ima svoj lični prostor i slobodno vreme. To ne znači da treba da pratite svaki njegov korak. 

Ako se tako ponašate muškarac je spreman da pobegne na kraj sveta kako bi oslobodio svoju dušu. Čak i to što imate decu neće ga sprečiti da ode. Svaki muškarac mora da ima svoj mir, svoje vreme i opuštanje. Treći razlog je nedostatak zahvalnosti. Zar je teško da kažete hvala. Recite hvala svom muškarcu i on će učiniti sve za vas. 

I mi smo ljudi zato se odnosite sa poštovanjem prema nama. Mi vas oblačimo, hranimo, brinemo o vama ne uzimajte nas zdravo za gotovo. Četvrti razlog zbog kojeg muškarac ostavi ženu je jer se zapustila. To što ste u braku 10 godina ne daje vam za pravo da prestanete da se depilirate. Vodite računa o svom telu, koristite parfem, oblačite se tako da se vaš muškarac okrene za vama i on nikada neće pogledati drugu. 

Prekomerna upotreba antibiotika može biti ŠTETNA: Uradite OVO i smanjićete rizik od infekcija!

Prekomerna upotreba antibiotika može biti ŠTETNA: Uradite OVO i smanjićete rizik od infekcija!

Dragana Mirković ima NAJVEĆU JELKU na estradi - Pogledajte kakva lepota krasi njen DVORAC U BEČU

Dragana Mirković ima NAJVEĆU JELKU na estradi - Pogledajte kakva lepota krasi njen DVORAC U BEČU

Dodala ovaj SASTOJAK u limunadu, dobila NAJJAČI NAPITAK za ČIŠĆENJE JETRE i kompletnu detoksikaciju!

Dodala ovaj SASTOJAK u limunadu, dobila NAJJAČI NAPITAK za ČIŠĆENJE JETRE i kompletnu detoksikaciju!

Kada tvoj muškarac počne da gleda druge žene ne prihvataj to olako, već povedi računa o sebi. Peti razlog je odbojnost, a to je najgore od svih. Ako dođe momenat i shvatiš da ga više ne voliš, pusti ga da ide. svako ima pravo da pogreši i svako može da bude pogrešan izbor za onog drugog. 

par
Foto: Profimedia

Ako je muškarac sa vama samo iz navike odmah završite sa tom pričom, ona nije pisana za vas. Šesti razlog je žensko neraspoloženje. Kada je žena konstantno besna, ljuta i tužna muškarac neće žuriti da ide kući. Vremenom će samo napustiti i kuću i ženu i porodicu. 

Žena bi trebala biti praznik, radost, energija i muška snaga. Ona treba da bude ona osoba kojoj će muškarac trčati u susret željan da podeli uspeh, sreću i zadovoljstvo sa njom. Ako žena uzima muškarcu radost i sreću on će zauvek otići od nje. 

Verovatno će svaka žena koja pročita ovaj tekst reći kako sam pisao gluposti i kako će svaki muškarac otići za lepom i privlačnom ženom. Ja sam muškarac i znam da nijednog muškarca neće neka kratka suknja odvojiti od njegove žene i porodice ako je srećan sa njima.

Par
Par
Foto: Profimedia/ilustracija

 

 

 

SD sex

SD vesti

SD astro

SD lepota

SD porodica

SD zdravlje

Vremenska prognoza
Clear sky
15 Beograd