fbpx
Skip to main content
Seks u hotelu

NAJČEŠĆE GREŠKE KOJE MUŠKARCI PRAVE U SE*SU: Nauči ovo svog DRAGOG i bićeš prezadovoljna!

Foto: Profimedia
Poučno!

Promena u načinu razmišljanja može unaprediti vaš seksualni život. Evo sedam čestih grešaka koje muškarci prave sa ženama i načina kako ih zaobići.

PRIPREMA, POZOR, SAD: Sve prednosti i mane s*ksa pod tušem!

PRIPREMA, POZOR, SAD: Sve prednosti i mane s*ksa pod tušem!

Greška 1: Seks počinje u krevetu

Muškarci se nalože vrlo lako, kao na dugme, ali sa ženama se to ne dešava tako brzo, kaže seksualni terapeut, doktor Ian Kerner.
Izgradite put ka vašoj savršenoj večeri tokom dana tako što ćete grliti, ljubiti svoju lepšu polovinu, i držati se za ruke. Zabavljajte se zajedno, i pokažite joj da vam je stalo do nje.

Osećanje sigurnosti u vezi je ključno za žene da bi došlo do apsolutnog opuštanja tokom seksa, kaže Kerner. Dug zagrljaj može doprineti mnogo više nego što mislite - 30 sekundi zagrljaja stimuliše oksitocin, hormon koji kreira osećaj bliskosti i povezanosti kod žena.

seks
Foto: Profimedia

Greška 2: Predpostavljate da znate šta ona želi

Kao što su lažirale orgazme pre 20 ili 30 godina, žene ih lažiraju i sad. Ako ona ne uživa, vi možda to nećete znati. Nemojte se ustezati da pitate pitanja poput: "Kako ti ovo prija?" ili "Da li želiš nešto drugačije?"
Drugim rečima, tražite upustva i smernice.

ZAŠTO JE VAŽNO DA PRIČAŠ SA PARTNEROM O NJEGOVOJ BIVŠOJ: Ovako ćeš saznati s kim imaš posla

ZAŠTO JE VAŽNO DA PRIČAŠ SA PARTNEROM O NJEGOVOJ BIVŠOJ: Ovako ćeš saznati s kim imaš posla

Greška 3: Pridržavate se svog plana

Ne mislite da "Ako je funkcionisalo prva tri puta, funkcionisaće sledećih 20 puta" kaže seksualni terapeut Sari Kuper.
Šta nju uzbuđuje zavisi od njenog raspoloženja, i gde se trenutno nalazi u mesečnom ciklusu. "Možda su njene bradavice osetljivije, ili genitalije golicljive" dodaje Kuper.

Obraćajte pažnju na vašeg partnera, kaže psiholog Dr. Loni Barbah. "Probajte različite stvari i posmatrajte kako ona reaguje."
Kad nađete nešto što funkcioniše, ne zadržavajte se na tome dugo. Žene se često žale da muškarci prelaze na sledeću stvar baš onda kad one počnu da zaista uživaju u toj aktivnosti.

PRAVILA ZA NEZABORAVNU AVANTURU: Šta sve moraš da znaš o trojci?

PRAVILA ZA NEZABORAVNU AVANTURU: Šta sve moraš da znaš o trojci?

Greška 4: Striktno se Pridržavate fizičke senzacije

Proširite svoju ideju predigre. Neki muškarci se "fokusiraju na fizičku stimulaciju i često ignorišu mentalnu stimulaciju" kaže Kerner.

Dok muškarci funkcionišu mnogo više na osnovu onoga što vide, "žene fantaziraju mnogo više tokom seksa kao dela procesa uživanja." Pridružite se - podelite fantaziju ili seksi uspomenu.

Da se osećate kao na početku veze - usvojite ovih par jednostavnih, a efektnih navika!

Da se osećate kao na početku veze - usvojite ovih par jednostavnih, a efektnih navika!

Greška 5: Očekujete da će joj snošaj doneti orgazam

Za 80% žena, samo snošaj neće dovesti do rezultata. Zašto? Mnoge poze u seksu ne stimulišu klitoris direktno. Postoje drugi razlozi da je zadovoljite. "Žene doživljavaju orgazam tokom oralnog seksa mnogo više nego od snošaja" kaže Kerner. Takođe, probajte seks sa njom odzgo, ili vibrator napravljen za korišćenje tokom seksa. "Muškarci treba da budu komforni sa seksi igračkama, a ne da se osećaju zaplašeno" kaže Dr. Kerner.

seks
Foto: Profimedia/ilustracija

Greška 6: Preskačete zavođenje

Žene vole da budu zavedene. "Zavođenje je važno, ako ne i važnije od, recimo, vaše tehnike seksa" kaže Kuper. Pomaže znati kakve tehnike zavođenja vaš partner voli, da li je oralno, vizuelno, ili mentalno, kaže doktorka. "Da li vaša partnerka voli kada pričate prljavo preko telefona, ili šaljete perverzne poruke? Kada pređete prstom polako preko njenih grudi? Kad flertujete sa njom u baru?"

Takođe, ako vam se sviđa ono što vidite, recite. „Recite ženi kako je poželjna,“ kaže Dr. Barbah.

PREVARIĆE TE: Ukoliko žena ili muškarac POSEDUJU jednu od ove tri OSOBINE, ovaj SCENARIO je ZAGARANTOVAN!

PREVARIĆE TE: Ukoliko žena ili muškarac POSEDUJU jednu od ove tri OSOBINE, ovaj SCENARIO je ZAGARANTOVAN!

Greška 7: Fokusirani ste na postizanje orgazma

Većini žena je potrebna stimulacija klitorisa da dostignu orgazam, ali je malo kompleksnije nego što mislite. Neki muškarci "ne razumeju anatomiju klitorisa" kaže Dr. Kuper. On je malo više od malog "Dugmeta" koje koristite. Njegovi nervni završetci prožimaju celu vulvu unutar vagine. "Nemojte raditi samo napred-nazad, ili levo-desno. Posvetite pažnju ostalim delovima vagine, oko vrha, sa strana, i dna."

 

Pročitajte i:

+ Pošalji komentar 0 Pogledaj sve komentare

SD sex

SD vesti

SD astro

SD lepota

SD porodica

SD zdravlje

Vremenska prognoza
Mist
10 Beograd