Skip to main content
Vreme je za seks

NAPADNITE SA VRATA: Evo kako da IZLUDITE muškarca! Neće znati šta ga je snašlo!

Foto: Profimedia/ilustracija
Morate probati!

Iznenadite vašeg muškarca i priredite mu neke od dole navedenih s*ksi igrica. Malo mašte, dobro raspoloženje i vaš s*ksualni život će biti preporođen.

OSTALA TRUDNA SA ŽIGOLOM: Devojka PROŠLA kroz pakao, nakon što se tri dana ZABAVLJALA u bordelu!

seks
Foto: Profimedia/ilustracija

S*ks pomirenja

Svi znamo šta se tačno odnosi na s*ks pomirenja. Iako možda nije najbolje rešenje za probleme, nemojte da se ustručavate da ga ponekad praktikujete u svojoj spavaćoj sobi. Nakon žestoke svađe, s*ks će biti odličan, emotivan i strastven. Adrenalin koji tada oboje imate u sebi izazvaće u vašem mozgu veliko seksualno uzbuđenje koje će dovesti do povezivanja na jednom vrhunskom nivou. Takođe, nakon s*ksa verovatno nećete znati zašto ste se uopše posvađali, a bićete i te kako fizički i emotivno povezani.

BRUTALNA ISPOVEST: Muž me je silovao prve bračne noći! SUROVI DETALJI: Ne plači, ne mogu da svr*im...

S*ks iznenađenja

Pokušajte da ne planirate s*ks. To znači da jednostavno ne razmišljate o tome, već neka bude kako i kada treba da bude. Najbolje je kada se stvari jednostavno dogode same od sebe. S druge strane, s*ks iznenađenja može biti i nešto što ćete priuštiti svom dragom kada se najmanje nada. Budite zavodljive i odvažne. Vaše telo u tom trenutku biće mu dovoljan poklon, a vama će i te kakvo zadovoljstvo biti to što ćete ga učiniti srećnim i zadovolj(e)nim. Ali i sebe, naravno.

On je postavio dva pitanja, a RAZBUCAO je hiljade brakova! Da li vi smete da odgovorite!

S*ks u uniformi ili odeći

Isprobajte neke nove uloge i oživite svoje skrivene želje. Iako vam se možda čini čudno, ovakav s*ks može biti i te kako strastven i primamljiv. Nemojte da vas bude sramota da obučete uniformu bolničarke, obučete se kao sobarica ili nešto slično. Sve je dozvoljeno. Nijedan muškarac neće ostati ravnodušan kada vas vidi kako pune samopouzdanja vrtite guzom i izazivate ga.

Jastuk
Foto: Profimedia

Ludački, strastveni s*ks

U društvu ste, a toliko ste napaljeni jedno na drugo da jedva čekate da se skinete? Gorite od želje da se dotaknete? Ono što sledi kod kuće je strastven, intiman i ludački s*ks. Tada možete da uzmete stvari u svoje ruke i opustite se do kraja. Ovakav s*ks može da vas poveže na istom nivou kao i vođenje ljubavi. Savet: zamišljanje s*ksi scena sa vašim dragim pre nego što dođe do konačne faze, može u vama da pojača nivo uzbuđenja i podstakne jače s*ksualno zavodoljstvo.

NOVI AFRODIZIJAK! Poznata kompanija napravila ČIPS koji RASPALJUJE STRASTI, a tajna je u POSEBNIM sastojcima ove VRELE POSLASTICE (FOTO)

Jutarnji s*ks

Jutarnji s*ks, koliko god ga neki ne vole, ima svoje posebne čari. Nema ničeg posebnijeg od toga kada se probudite ujutro pokraj osobe koju volite. Ukoliko taj prizor začinite s malo maženja, dodira, a na kraju i s*ksom – to će biti jutro koje će vam ulepšati dan.

 

Pročitajte i:

Vremenska prognoza
Clear sky
33 Beograd