fbpx
Skip to main content
seks

NE IGNORIŠITE: Ovi znaci jasno pokazuju da NIKADA nećeš imati dobar se*s s njim!

Foto: Profimedia
Dobro obrati pažnju...

Možda vam se on na prvi pogled učinio kao savršen muškarac za vas, međutim, kada ste došli do intimnog dela, nešto je krenulo pogrešnim putem. Ne osećate se srećno ni zadovoljeno? Možda je u pitanju problem seksualne nekompatibilnosti. Ovo su najčešći pokazatelji da nešto ne štima. 

Retko vodite ljubav

Niste voljni da imate seks, a i kad to činite, onda je razlog griža savest jer, eto, niste dugo. To je prvi i vrlo očigledan razlog da vam vaš partner ne donosi uzbuđenje. 

U životu svi imamo TRI ljubavi! Pogledajte do koje ste vi STIGLI, a na kraju...

U životu svi imamo TRI ljubavi! Pogledajte do koje ste vi STIGLI, a na kraju...

Imate neusklađene potrebe

Kada vi želite seks, on ne želi i obratno. Vaše se želje gotovo nikad ne poklapaju što rezultuje siromašnim seksualnim životom. 

Seks
Seks
Foto: Profimedia

Ne dovodi vas do vrhunca 

U redu je ne doživeti orgazam baš svaki put. Ali ako se to događa svaki put, očigledno je da vaš partner ne poznaje vaše telo, a ni vaše potrebe, što ukazuje i na nedostatak komunikacije. 

Ne uživate istovremeno

Njemu odgovara jedna, a vama druga poza i zapravo se žrtvujete tokom pola seksualnog odnosa, što baš i nije cilj ovog čina. 

Nikad niste spontani

Svaki seks je isplaniran i dogovoren te nema onog uzbuđenja gde vas samo povuče k sebi i počne svlačiti. Nije baš strast o kojoj ste sanjale, zar ne? 

Pročitajte i:

+ Pošalji komentar 1 Pogledaj sve komentare
Josponesto's picture

Josponesto

Ja bih dodao i recimo sve veci broj zena sa problemom tipa: ona stvar vam je precnika pecine pa vam ni klip od 20 cm sa povecim precnikom ne moze doneti vrhunac a cak vas ni konj ne bi zadovoljio...

0 | 0

SD sex

SD vesti

SD astro

SD lepota

SD porodica

SD zdravlje

Vremenska prognoza
Slaba kiša
14 Beograd