fbpx
Skip to main content
dečko i devojka

NE IZGOVARAJTE IH: Pet rečenica koje mogu biti POGUBNE za vašu vezu!

Foto: Profimedia
Bolje se ugrizite za jezik...

Ponekad su reči dovoljne kako biste nekoga udaljili od sebe. 

Komunikacija je u svakom odnosu, pa tako i u ljubavnom, najvažniji faktor za uspeh i održavanje zdrave i snažne veze. Ako dolazi do problema na području komunikacije, znajte da bi neke pogrešne izjave mogle biti pogubne za vašu vezu. 

"Nije mogla da dođe sebi od P*NISA!" On je bio sa devojkom KOJA je ŽELELA biti PONIŽENA!

Ovo su neke od najčešćih: 

"Moja situacija je mnogo gora."- Ako vam je partner odlučio otvoriti svoje srce i reći vam šta ga muči, omalovažavanje i umanjivanje vrednosti njegovog problema neće pozitivno uticati na vaš odnos. On će se osećati užasno i potražiće utehu u nekom drugom. 

JOŠ UVEK NEMATE SREĆE U LJUBAVI? Možda je to jer pravite OVE 3 greške!

razgovor
Foto: Profimedia

"Nije bitno."- Nemojte konstantno zahtevati od njega da izvlači iz vas reč po reč, nego mu jednostavno recite šta vas muči i rešite to. 

"Prezgodan ti je onaj prijatelj."- Ovo ne moramo ni objašnjavati. Neke stvari jednostavno treba da zadržite za sebe i pre nego ih pomislite izgovoriti razmislite: "Kako bih se ja osećala u istoj situaciji?"

"Učinio bi to da ti je zaista stalo do mene."- Ucena nikada nije dobra ideja. Ako on na nešto ne želi pristati, očigledno ima dobar razlog za to. Ako vam je ta određena stvar stvarno važna, bolje razgovarajte s njim i pokušajte pronaći kompromis. 

"Ne verujem ti."- Osim ako ga niste uhvatile u laži za koju imate i dokaze, nemojte izgovoriti ove tri reči. Poverenje je među najbitnijim činiocima svake veze i kada je ono narušeno, narušena je i čitava veza. 

Pročitajte i:

+ Pošalji komentar 0 Pogledaj sve komentare

SD sex

SD vesti

SD astro

SD lepota

SD porodica

SD zdravlje

Vremenska prognoza
Pretežno oblačno
19 Beograd