fbpx
Skip to main content
Par se ljubi u šumi

NE MOŽE DA SAKRIJE: Evo koje 3 stvari možeš da saznaš o njemu već iz PRVOG POLJUPCA!

Foto: Profimedia
Nisi ni slutila...

Iz načina na koji se neko ljubi možete o toj osobi saznati mnogo, tvrdi naučnik Džastin Garsija koji se godinama bavio proučavanjem navika ljubljenja u 168 različitih kultura širom sveta.

SA ILI BEZ OBLINA, PLAVUŠE ILI BRINETE? Muškarci su presudili - OVE žene su najprivlačnije!

SA ILI BEZ OBLINA, PLAVUŠE ILI BRINETE? Muškarci su presudili - OVE žene su najprivlačnije!

Prema njegovom istraživanju objavljenom u stručnom časopisu "American Anthropologist", već iz prvog poljupca možete otkriti je li neko pažljiv ili sebičan u krevetu, a u nastavku saznajte šta još možete otkriti iz samo jednog poljupca:   

Postoji li strast

S*KS U TRUDNOĆI! Evo koliko je zapravo BEZBEDNO voditi ljubav u ovom periodu!

S*KS U TRUDNOĆI! Evo koliko je zapravo BEZBEDNO voditi ljubav u ovom periodu!

Ljubljenje je najlakši način da doznate ima li strasti između vas. Uobičajeno je da se tokom ljubljenja u telu povećava nivo hormona dopamina zbog čega se osećate uzbuđeno i srećno, a ako ipak ne osećate ništa osim njegovog jezika u svojim ustima, to znači da između vas nema ni strasti, tvrdi Garsija.

par se ljubi
Foto: Profimedia

Koliko se brine o sebi

Svako u ustima ima specifičan ukus i zadah koji potiče od ishrane, genetike, zdravstvenog stanja i higijenskih navika, kaže Džastin Garsija. Da vaš frajer baš i ne vodi najbolju brigu o svom zdravlju i higijeni osim lošeg zadaha odaje i gusta slina koju uzrokuje dehidracija.

Kakav je u krevetu

Garsija tvrdi da način na koji vas ljubi može otkriti kakav će biti u krevetu. Ako krene s laganim poljupcima i istražuje šta vam se sviđa, verovatno će jednako pažljiv biti i pod čaršavima. S druge strane, frajer koji je pri ljubljenju nasrtljiv i grub verovatno je takav i u krevetu.

Pročitajte i:

SD sex

SD vesti

SD astro

SD lepota

SD porodica

SD zdravlje

Vremenska prognoza
Slaba kiša
3 Beograd