Skip to main content
Žena leži na muškarcu

Ne odlažite! Ovo bi žene trebale da urade odmah nakon seksa

Foto: Profimedia
Ima svoju svrhu.

Seks je intimna i krajnje individualna stvar. Međutim postoji nešto što je za svaku ženu zajedničko nakon samog seksa, bez obzira kako različite potrebe imale. Ta potreba se odnosi na mokrenje.

Bakterijska ili gljivična? Prepoznajte simptome vaginalne infekcije i reagujte na vreme

Ova reakcija tela kod nekih može biti vrlo snažna i trenutna, dok se kod drugih žena pojavi nakon nekoliko minuta. Tu potebu nikako ne biste trebali da ignorišete. 

U OVOME JE SPAS: Izlečite urinarnu infekciju za manje od 10 DINARA !

Telo je vrlo sofisticirana mašina čija je uloga da maksimalno zaštiti od potencijalnih opasnosti koje vrebaju iz naše okoline. 

Seks
Foto: Profimedia

Jedna od tih opasnosti krije se u bakterijama. Tokom seksualnog odnosa telo je izloženo brojnim bakterijama koje se mogu „sakriti“ na mestima na kojima ih nikako ne želite. 

seks
Foto: Profimedia

Tokom seksualnog odnosa one se kroz mokraćnu cev šire prema bešici, što kod žena može dovesti do akutne upale urinarnog trakta. Uriniranjem nakon seksa žene se zapravo „čiste“, odnosno ispiraju urinarni kanal od bakterija.

Upravo zbog toga, ako osetite snažnu potrebu za mokrenjem nakon seksa, ne odlažite, poslušajte svoje telo, ono će vam svakako biti zahvalno.

 

Pročitajte i:

+ Pošalji komentar 0 Pogledaj sve komentare

SD sex

SD vesti

SD astro

SD lepota

SD porodica

SD zdravlje

Vremenska prognoza
Clear sky
32 Beograd