Skip to main content
žena

Nema veze sa strahom ili sebičnošću: 7 glavnih razloga zašto su mnoge pametne i lepe žene same!

Foto: Profimedia
Sigurno ćete se složiti...

Sigurno ste u svojoj blizini nekad imali ili još uvek imate ženu koja je uprkos svim svojim kvalitetama solo. Nogama stoji čvrsto na zemlji, pametna je, atraktivna, nije zahtevna, društvena je, brižna.... Njenim kvalitetama ne nazire se kraj, ali ona i dalje nije u vezi.

Verovatno ste razmišljali i o razlozima zbog kojih je tako, pa ste se zapitali imali li ona ipak previsoko mišljenje o sebi, smatra li da je bolja od drugih.

SE*S NAKON 30-e GODINE: Uzbuđenje, vrhunac... Evo šta možete da očekujete!

Ništa od toga ne mora biti razlog za njeno soliranje – u svojoj blizini verovatno samo imate ženu koja teško pronalazi muškarca koji je vredan njene ljubavi i poštovanja.

Radi se o ženi koja se ne boji nužno slomljenog srca, neuspeha, ponavljanja starih grešaka, niti je zainteresovana samo za karijeru. Takvu ženu zapravo njene intelektualne sposobnosti i visoko samopouzdanje sprečavaju da bude u vezi samo da bi bila u vezi.

ZNATE LI ŠTA JE SNEATING? Ovaj dejting trend polako osvaja svet!

Pametna i atraktivna žena ne želi, naime, trošiti vreme i energiju na partnera koji je ne može ili, još bitnije, ne želi pratiti u bitnim aspektima života.

U nastavku pročitajte sedam razloga soliranja žena za koje ste se možda pitali – pa je li moguće da je ona još uvek solo?

Alal vera
Alal vera

1. Imaju visoke standarde

Žene su itekako svesne toga koliko vrede i ući će u vezu samo s muškarcem za kojeg misle da ih zaslužuje. Muškarac za kojeg se odluče mora imati sve one karakteristike koje ove žene traže u svom partneru, neće se zadovoljiti nečim polovičnim.

2. Ispunjene su svojim životom

Ovim snažnim ženama ne treba muškarac kako bi se osećale emocionalno ispunjene. Već imaju porodicu i prijatelje, karijeru, ciljeve koje žele ostvariti i to je nešto s čime njihov partner treba da ume da se nosi.

"Imala sam S*KS sa ŠEFOM!" Ispovest devojke koja je prešla granice profesionalnosti!

3. Ne može im se tako lako "prodati priča"

Manipulatori, lažljivci, prevaranti i sve druge vrste "lažnih ljudi" ne dolaze u obzir kod ovih žena. Nikada neće dopustiti bilo kome da se igra s njihovim osećanjima, laže ih, vara ih... Ako im se nekad i zalomi nešto tako, to će biti jednokratno i naučiće lekciju za ceo život.

4. Ulažu mnogo energije kako bi se ostvarile u različitim sferama

Pametne, privlačne žene stalno rade na sebi. Cilj im je stalno da se poboljšavaju i na privatnom i na poslovnom planu. Ne čakaju da se stvari obave same od sebe, a osećaju se dobro kada postanu uspešne u svemu što požele. Zbog toga teško pristaju, odnosno ne pristaju na vezu s partnerom koji je lenj i kojem manjka ambicija.

žena
žena
Foto: Profimedia

5. Kod njih više ne postoji san o udaji za princa na belom konju

Kod ove skupine žena nema maštanja o venčanju za princa na belom konju koji će ih spasiti. Neke stvari jednostavno ostanu vezane za detinjstvo i u odraslim godinama ih prerastu. To su žene koje veruju da ljubav nije bajka i da kvalitetan odnos zahteva mnogo više od zajedničkog vremena.

6. Nikad nisu druga opcija.

Ovo su žene koje žele biti na prvom mestu i ne pristaju ni na šta manje. Imaju šesto čulo i ako osete da im se nešto loše događa iza leđa, zaustaviće to i pre nego počne.

7. Mnogi muškarci se osećaju ugroženo pored njih

Nikoga više ne čudi činjenica da postoje muškarci koji ne žele biti u vezi sa ženama koje su snažne, pametne i sposobne. Međutim, žene o kojima govori ovaj tekst svesne su sebe, svojih potencijala, onoga što žele i mogu... Zato sebi nikad neće dopustiti da se ponašaju naivno ili glupo samo kako bi zadovoljile svog partnera.

Pročitajte i:

+ Pošalji komentar 1 Pogledaj sve komentare
Nema veze sa strahom ili sebičnošću: 7 glavnih razloga zašto's picture

Nema veze sa strahom ili sebičnošću: 7 glavnih razloga zašto

...ovo je analiza neke žene, i nema veze sa osećanjima "pravih" muškaraca!

0 | 0

SD sex

SD vesti

SD astro

SD lepota

SD porodica

SD zdravlje

Vremenska prognoza
Clear sky
6 Beograd