Skip to main content
muškarac se kaje

Nemojte ga ovo NIKADA pitati! Pitanja i REČENICE koje muškarce IRITIRAJU!

Foto: Profimedia
Ovo ga guši!

Često vam se dešavalo da muškarac kaže nešto, a vi se iznenadite kako je uopšte mogao tako nešto da izusti. U istoj situaciji često se nađu i muškarci. Naime, vi možete da pitate vašeg muškarca nešto što je za vas normalno, ali za njega će vaše pitanje biti noćna mora. Evo koja su to pitanja i rečenice koje treba da izbegavate, bar u periodu upoznavanja.

OHOHO... HIPNOTIŠE IH GOLO ŽENSKO TELO! 5 MISLI koje muškarcima PROLAZE kroz GLAVU kada se žena SKINE!

Muškarac, očajn tuga
Foto: Profimedia/ilustracija

Moj bivši je uradio istu stvar!

Ne samo da spominjete bivšeg, nego ga upoređujete s njim. Od ovoga mu se diže kosa na glavi. Zamislite kako biste se vi osećali kada bi on vas poredio sa svojom bivšom devojkom.

KAKO DA OSVOJITE MUŠKARCA! Ovo je veoma BITNA stavka u zavođenju koju ŽENE zanemaruju!

Kada ćemo se venčati?

NE! On ne zna gde će biti za dve nedelje (ili zna, ali ne želi da razmišlja o tome), a kamo li hoćete li se vas dvoje venčati jednog dana. Muškarci vole da im sve dođe spontano. Uživajte u sebi, to je ključ, kada se osećate dobro on će se osećati dobro pored vas, vaša veza će napredovati i ova stvar će se desiti. 

Ne znaš da li mu se sviđaš ili je samo fin prema tebi? Ovo će ti ODMAH rešiti nedoumicu!

ćutanje
ćutanje
Foto: Profimedia

Je l‘ ti lepa ova devojka?

Znaju da je zamka i znaju da ne mogu da je izbegnu, ali ih vaše pitanje svejedno jako iritira. Isto tako možete pokazati da ste nesigurni. Sigurno je da muškarci primete lepu ženu, primete i žene lepog muškarca, ali tu se priča završava. Ukoliko to nije slučaj, onda vi tu ne možete ništa.

NIJE SAMO LEPOTA: Ovo su TAJNE žena koje znaju da privuku PAŽNJU muškarca, poslednja će vas IZNENADITI!

Nije mi ništa.

Kada ste ljuti ili neraspoloženi zbog nečega, odmah mu recite, jer rizikujete da se ovakve stvari talože u vama, a onda može da dođe do napada besa, kada će sve što ste čuvali u sebi izaći iz vas, a znate da to nije lepa scena.

Zašto ti ova devojka lajkuje postove na Fejsu?

A realno, kako bi on mogao da zna odgovor na to pitanje. Ono što zna jeste da ti imaš teoriju o tome da ga neka devojka zavodi, ili još gore, da joj on daje povod.

 

Pročitajte i:

+ Pošalji komentar 0 Pogledaj sve komentare

SD sex

SD vesti

SD astro

SD lepota

SD porodica

SD zdravlje

Vremenska prognoza
Clear sky
17 Beograd