fbpx
Skip to main content
Troje ljudi sedi na krevetu

NI PREVARA NIJE PROSTA: Postoji pet njenih tipova, a ona pod brojem 3 je NAJGORA!

Da li ste uradili neku od njih?

Stručnjaci za veze su otišli korak dalje u analizi "vrsta" i nivoa varanja, navodeći da postoji pet osnovnih tipova prevare partnera.

1. Lagano "lutanje"

Ova prevara nije fizička, pa ni emocionalna, već se dešava onda kada pomislimo na drugu osobu, počnemo da maštamo o njoj ili zamišljamo kako bi nam bilo da smo zajedno.

2. Prevara na jednu noć

Desi se neplanski, kao fizička stvar, jednom i obično se ne ponovi, nego se prosto "omakne" kao greška koju nećemo opet dozvoliti.

seks
Foto: Profimedia

3. Emocionalna izdaja

Ona se dešava kada se platonska ljubav prema nekome o kome maštamo pojača, intenzivira, a i dalje smo u vezi sa starim partnerom. Može da bude opasna ako emocije prema simpatiji nastave da rastu. Mnogi kažu da je baš ova prevara iz tog razloga i najgora.

4. Višestruka prevara

Prevara je i fizička i emocionalna, varamo partnera sa osobom koja nas snažno privlači u svakom smislu i zaljubljujemo se u nju. To je primer "sedenja na dve stolice".

5. Afera

Ne samo da varamo, nego to nastavljamo i kada nas partner otkrije. Toliko smo izgubili glavu ili smo toliko bezobzirni da nas ne zanima što partnera povređujemo i ismevamo.

+ Pošalji komentar 0 Pogledaj sve komentare

SD sex

SD vesti

SD astro

SD lepota

SD porodica

SD zdravlje

Vremenska prognoza
Clear sky
13 Beograd

Korona skener

Korona virus COVID-19