fbpx
Skip to main content
Par u krevetu

NIJE SEKS: Ova navika u spavaćoj sobi je uslov za SREĆNU VEZU!

Foto: Profimedia
Samo malo vam treba za sreću.

Kada pogledate u poslednjih nekoliko meseci svoj ljubavni odnos, koliko puta ste rekli nešto što zapravo niste mislili, samo zato što ste bili neispavani i živčani? Koliko puta ste zbog toga preskočili seks, a koliko puta se upustili u žustru svađu s partnerom?

Verujemo kako taj odgovor podrazumeva čak nekoliko puta pa će vas itekako zanimati kako je kvalitetan san, ključ za srećnu vezu.

JUTARNJE DIZANJE: Zbog ovih bujnih grudi cela Rumunija ustaje na noge u 7 ujutru (VIDEO)

Istraživanje koje je sprovedeno na Univeritetu Florida, uključivalo je 68 novopečenih mladenaca, koji su pojedinačno i svakodnevno dokumenovali svoje zadovoljstvo u braku te količinu sna tokom 7 dana.

masturbacija
Foto: Profimedia

Nakon analize podataka, istraživači su otkrili kako su parovi, koji su spavali u proseku 7,5 sati, bili zadovoljniji svojim odnosom, od onih koji to nisu radili.

Još jedna zanimljivost - muškarci su prijavili veće zadovoljstvo odnosom na dane kada su duže i bolje spavali, čak i ako su taj dan imali negativne interakcije s partnerkom.

SAVET DANA: Imali ste seks i prdnuli ste u krevetu pored momka - evo šta raditi u tom slučaju

Iako ne možemo reći kako smo šokirani saznanjem da kvalitetan noćni san može uticati na naše odnose s drugim ljudima, neka ovi rezultati budu mali podsetnik koliko je važno dobro se naspavati, za sveukupno zdravlje i sreću.

Pročitajte i:

+ Pošalji komentar 0 Pogledaj sve komentare

SD sex

SD vesti

SD astro

SD lepota

SD porodica

SD zdravlje

Vremenska prognoza
Pretežno oblačno
8 Beograd

Korona skener

Korona virus COVID-19