fbpx
Skip to main content
Veza

NISTE ZNALE? Ovo je najbanalniji razlog zbog kog muškarci žele seks BEZ KONDOMA!

Foto: Instagram printscreen/couplegoals
Što je žena privlačnija, muškarci imaju manju želju da upotrebe zaštitu.

Ukoliko muškarac misli da je žena privlačna, on želi da upražnjava seks bez zaštite. Tako makar kažu najnovija naučna istraživanja.

PRE NEGO ŠTO GA UZMEŠ, RAZMISLI: Ova pića su dobra za SRCE, ali KOŽI prave veliki PROBLEM!

Vredni istraživači su anketirali pedeset heteroseksualnih muškaraca, pokazivajući im slike nasumično odabranih žena i tražeći od njih da procene privlačnost istih. Nakon toga, upitali su ih sa kojima bi od njih stupili u seksualne odnose i da li bi to učinili sa ili bez kondoma. Ispostavilo se da, što je žena privlačnija, muškarci su imali manju želju da upotrebe kondom u toku seksualnog odnosa sa njom.

Takođe, muškarac koji sebe smatra privlačnim veruje da je njegovo pravo da ima seks bez kondoma, za razliku od manje privlačnih muškaraca. Pored toga, po rečima muškaraca, kondomi su najveći neprijatelji zadovoljavajućeg seksualnog života. Izgleda da "zadovoljavajući seksualni život" povremeno uključuje i polno prenosive bolesti – ako sudimo po rečima muškaraca.

NEMA KRAJA BIZARNIM INOVACIJAMA: Stigao je novi trend šminkanja usana!

Ipak, bilo je nekoliko stvari koje su ohrabrivale momke da upotrebe kondom, kao što su duga veza, gubljenje nevinosti u kasnijem dobu života ili pregršt seksualnih partnera u prošlosti. Žene nisu imune na ovaj fenomen, takođe. Odvojena naučna istraživanja su pokazala da i žene ponekad zaborave na zaštićeni seks kada ugledaju pravog "slatkiša".

Kako bilo, ova istraživanja su navela naučnike da se zapitaju da li je ovaj fenomen delom uzrok brzog širenja polno prenosivih bolesti u svetu. Imajte to na umu sledeći put kada se nađete usred razmišljanja da li treba, ili ne treba koristiti kondom.

ONA JE SADA MODNA IKONA BROJ JEDAN: Nova devojka Breda Pita svojim STILOM osvaja SVET (FOTO)

Zaštićen seks uvek i na svakom mestu, dame – čak i ako se radi o davno izgubljenom bratu blizancu Rajana Goslinga.

 

Pročitajte i:

+ Pošalji komentar 0 Pogledaj sve komentare

SD sex

SD vesti

SD astro

SD lepota

SD porodica

SD zdravlje

Vremenska prognoza
Clear sky
10 Beograd