Skip to main content
dečko i devojka

NISU SAMO SELFIJI I OGLEDANJE: Ovo su jasni znaci da se zabavljaš sa NARCISOM!

Foto: Profimedia
Dobro obrati pažnju...

Iako se čini kako biste narcisa prepoznale čim progovori, postoje znakovi koje ne povezujemo odmah s narcisoidnošću i egoizmom. 

Osim neprestanih pogleda u ogledalo i brbljanja o sebi satima, ovo su potezi koji otkrivaju da ste u vezi s pravim zaljubljenikom u sebe. 

OPSEDA VAS STRAH OD PREVARE? Evo koji su najčešći RAZLOZI za IZDAJU i kako da ih prevaziđete!

U početku je činio sve da vas osvoji

Na samim počecima veze ponašao se kao savršen partner kojem je glavni cilj učiniti vas srećnima i zadovoljnima. Ali nakon nekoliko meseci naglo je postao distanciran i otresit, a vama nije bilo jasno kako je došlo do te promene. Naime, narcisi i sociopati imaju jednu zajedničku stvar, a to je ostvariti svoju nameru bez obzira na sve. Razlog zašto se tako ponašao na početku veze je taj da vas po svaku cenu osvoji jer je to još jedna pobeda na njegovom spisku.

ON BI HTEO DA VAS MENJA: Ovo su pokazatelji da ste u VEZI sa NEZRELIM muškarcem!

Važnija mu je slika vas kao para u javnosti nego vaša veza

Istinski osećaji i emocionalna intimnost za narcise su potpuno sporedni. Ono što je njima važno je vaša prezentacija pred drugima, i to savršena. Narcisi su uglavnom perfekcionisti i paziće na to da je svaki detalj na svom mestu kako bi vam svi zavideli i divili se vašoj naizgled besprekornoj vezi. 

dečko i devojka se gledaju
Foto: Profimedia

Neprestano kritikuje vaš izgled

Iako se u početku ponašao kao da je sve što vi nosite savršeno, sada je druga priča. Ne sviđa mu se vaš stil oblačenja, smatra da ste nabacile nekoliko kilograma, a i ni vaš omiljeni ruž mu nije po volji. Nakon nekog vremena može postati nepodnošljiv sa svojim komentarima, a izvinjenje ako vas povredi nemojte očekivati, jer on smatra da je uvek potpuno u pravu. 

Uvek svaljuje krivicu na vas 

Vi znate da ste u pravu i da je on zabrljao, ali on to nikada neće priznati i svaliće svu krivicu na vas. Osim toga, ubrzo će nasilno prekinuti svađu i proglasiti vas kraljicom drame i nabiti vam grižu savest, pretvarajući sebe u žrtvu. 

Nema bliske prijatelje 

Osim toga što za svakog navodnog prijatelja imaju nekoliko reči kritike, narcis uvek ima filmski iscenirane priče o svojim užasnim bivšim ljubavima. Uvek će sebe prikazati kao žrtvu, a bivše prijatelje i partnere kao najgore osobe koje možete zamisliti. 

Pročitajte i:

SD sex

SD vesti

SD astro

SD lepota

SD porodica

SD zdravlje

Vremenska prognoza
Clear sky
7 Beograd