fbpx
Skip to main content
prevara

Omiljena boja otkriva kakvi ste u krevetu: Iznenadićete se!

Foto: Profimedia
Naučite nešto novo!

Boja koja vas najviše privlači otkirva puno toga o ličnosti, ali i o tome kakvi ste zapravo u krevetu.

LJUBAVNO SLEPILO: Pet MUŠKIH LAŽI na koje žene uvek padnu

LJUBAVNO SLEPILO: Pet MUŠKIH LAŽI na koje žene uvek padnu

Nije svako neverstvo isto: NAJGORE je "romantično neverstvo", ali "sporazumno" je pravi UŽAS

Nije svako neverstvo isto: NAJGORE je "romantično neverstvo", ali "sporazumno" je pravi UŽAS

OVE stvari rade SREĆNI PAROVI pre SPAVANJA: Broj 3 je NAJBITNIJI!

OVE stvari rade SREĆNI PAROVI pre SPAVANJA: Broj 3 je NAJBITNIJI!

Smeđa

Ljudi kojima je smeđa omiljena boja pravo su "blago" svojim partnerima. Njihovi su osećaji duboki, oni su topli i vrlo emotivni te osjetljivi na tuđe potrebe. Kako su vrlo senzualni, s njima je svako doba pravo za seks – gotovo uvijek su spremni i voljni. Nikad im ne možete dovoljno puta reći "volim te"

Romantične scene poput zagrljaja ispred kamina ili šetnje na kiši ljubiteljima smeđe emocionalna su "hrana". Jedino što im je važno u seksu je da imaju dovoljno vremena te privatnosti kako bi se prepustili strastima. Ipak, s njima morate paziti šta pričate, jer su u stanju okončati vezu ako im se ne obraćate s poštovanjem.

Žuta

Ako ste vi ili vaš partner ljubitelji žute boje, to znači da je vaš libido vrlo kompleksan te se najčešće prilagodi situaciji i trenutnim osećajima. Iako su strastveni, najčešće su u ulozi onih koji ugađaju partneru te nastupaju više kao pasivna strana. Imaju veliki seksualni potencijal, ali retko se dovoljno oslobode da ga drugoj strani pokažu.

Crvena

Osobe koje vole crvenu boju po pravilu su vrlo strastveni u krevetu. Vrlo se lako uzbuđuju te u seksu vole uživati na sve moguće načine. To uključuje puno eksperimentiranja, kao i nepostojanje tabua.

Ako se "zapale" potrebni su sati da bi se "ohladili". Ako se u odnosu nađe dvoje ljubitelja crvene, tada sledi vatromet koji bi posramio i najveće ljubitelje erotike. Ovaj tip često inicira seks te su najčešće ona dominantna strana u odnosu.

Crna

Oni koji se odluče za ovu boju najčešće je biraju po inerciji, tj. nemaju volje previše razmišljati o postavljenom pitanju. Osim toga, ove osobe su promenjljivog raspoloženja i najbolje funkcionišu pod pritiskom.

Budući da se crna ne povezuje s libidom, pokušajte pronaći drugu omiljenu boju kako bi odgonetnuli svoj seks-tip.

seks
Foto: Profimedia
Plava

Ljubitelji plave boje odlični su seksualni partneri. Obraćaju pažnju na želje i potrebe druge strane, a vođenje ljubavi smatraju umetnošću.

Suptilni su i nisu vulgarni. Žene koje vole plavu u potpunosti se i bez zadrške prepuštaju užitku u seksu, a kao i muškarci, veliki su ljubitelji predigre bez koje ne mogu zamisliti dobar seks. I u braku su dobri partneri, jer su odani i verni.

Bela

Za ljubitelje ove boje, seks je nešto što često smatraju "tabuom" i nečim o čemu se ne govori javno. Oni vode ljubav u mraku, nemaju puno samopouzdanja te su poprilično kruti i tradicionalni. Žene koje vole ovu boju najradije bi vodile ljubav obučene, dok muškarci neće ni pomisliti na seks ako se nisu pre odnosa istuširali.

Siva

Osobe koje vole ovu boju često su neodlučne. Čak i njihov odabir boje govori o njihovoj neodlučnosti, jer sivu doživljavaju kao boju koja je neutralna.

U seksu ne uživaju preterano te ga doživljavaju kao "zadatak". Najbolje im je u odnosu s partnerom koji voli istu boju, jer su tada njihove potrebe tj. njihov manjak usklađene.

Zelena

Ljubitelji ove boje deluju sveže i nevino u svom pristupu seksu. Muškarci koji vole ovu boju često su nespretni u krevetu, ali to ostavlja šarmantan utisak. Zeleni ljubavnici su nežni, no ne i istinski strastveni. Odaberete li ih za svog partnera, nikad se nećete morati brinuti oko toga hoće li biti neverni.

Ljubičasta

Ljubitelji ove boje često sami sebe smatraju previše sofisticiranima za valjanje po krevetu. Žene koje vole ovu boju su ona vrsta koja ne može podneti neurednu frizuru, a muškarci seksu pristupaju kao poslu. Često se više koncentrišu na vlastito zadovoljstvo, nego na zadovoljstvo partnera.

Muškarci se češće odlučuju za razvod: Ovo je razlog!

Muškarci se češće odlučuju za razvod: Ovo je razlog!

 

SD sex

SD vesti

SD astro

SD lepota

SD porodica

SD zdravlje

Vremenska prognoza
Clear sky
15 Beograd