Skip to main content
Prevara

OPSEDA VAS STRAH OD PREVARE? Evo koji su najčešći RAZLOZI za IZDAJU i kako da ih prevaziđete!

Foto: Profimedia
Razmislite o svemu dobro.

U konstantnom ste strahu da će vas partner izdati? Gde god da odete samo mislite na to šta vaš partner radi vama iza leđa... Evo kako da otkrijete razloge zbog čega se prevare zapravo dešavaju, kao i na koji način da sprečite ovu neprijatnost i olakšate sebi u vezi. Bićete iznenađeni!

S obzirom na činjenicu da je retko ko sposoban i spreman da potpuno otvoreno govori o svojim iskustvima u vođenju parelelnog života, većina ljudi se informiše o prevarama kroz predrasude i priče "rekla kazala". 

Ovo su najčešće zablude o prevari

ON BI HTEO DA VAS MENJA: Ovo su pokazatelji da ste u VEZI sa NEZRELIM muškarcem!

Prevara
Prevara
Foto: Profimedia

Mnogi imaju OVU naviku, a nisu ni svesni da može biti razlog za RASKID VEZE!

Ljubavni par nakon prevare ne može da bude srećan

Istine je da ćete vrlo teško povratiti poverenje u svog partnera nakon otkrivanja da ste bili prevareni, ali to ne znači da veza ne može da funkcioniše kao i da ne može da se obnovi. U mnogim slučajevima, oni koji su odlučili da nastave dalje, kao i da daju drugu šansu svojoj ljubavi, uspevaju da naprave još bolju i cvršću vezu, sa znatno više upućenosti jedno u drugo. Tačno je da je teško povratiti poverenje posle preljube jednog od partnera. Ipak, to ne znači da nema načina da se veza obnovi. 

Nije prevara, ako ne uključuje seks 

Vrlo često se dešava da se prevara dogodi "van kreveta" i bez sek*a. Tajno dopisivanje sa nekom osobom koju ste nedavno upoznali se takođe svrstava u preljubu, ili možda ne? Osoba koja se dopisuje vrlo verovatno ne vidi ništa loše u tome, ali partneru sigurno neće biti prijatno. 

Takođe, emocionalno možemo da izdamo partnera, tako što ćemo deo vremena, misli i osećanja poklanjati drugoj osobi. 

NEĆETE MOĆI DA SE "SKINETE" SA PARTNERA! Uz pomoć ovih NAMIRNICA povećaćete SEK*UALNU želju!

Prevara
Foto: Profimedia

ROMANSA SA KOLEGOM? Mešanje posla i zadovoljstva, hm... Evo ODGOVORA da li je to DOBRA ili LOŠA ideja!

Muškarci uvek traže vezu "sa strane“ 

Ono što je veoma iznenađujuće jeste da se afere dešavaju upravo onim ljudima koji je nisu ni tražili. Nekako spontano i potpuno nenadano. To se naročito odnosi na one slučajeve u kojima se prevara desila samo jednom. Afere često počinju kao prijatno druženje s nekim, zatim se razvija bliskost koja može da preraste u emocotivnu povezanost posebne vrste. Ako neko vara, ne mora da znači da je to i ranije planirao da uradi. 

Neverstva se dešavaju zbog seksualne privlačnosti 

Naravno, neke preljube tiču se samo seksa, ali u mnogo slučajeva reč je o emocionalnim vezama. Nekad je druženje i razmena nežnosti upravo ono što se odva između preljubnika. 

Do preljube dolazi zbog problema u braku 

Ne postoji idealan brak, veza, bilo kakav odnos među ljudima. U svakoj relaciji postoje veći ili manji problemi, ali gotovo ne postoji izolovan slučan da nema nijednog. Nekada se smatralo i da nije normalno ukoliko nema nikakvih problema. Preljube se ne dešavaju zato što s brakom nešto nije u redu. Dešavaju se zato što parovi ne znaju kako da se usklade i na pravi način reše probleme koje imaju. Ali isto tako, problemi u vezi ne mogu biti opravdanje za prevaru. 

EROS ILI LUDUS: Postoji ŠEST tipova ljubavnika, pogledajte kojem vaš PRIPADA! Četvrti VOLI zauvek!

seks
Foto: Profimedia

Opravdanje za prevaru POSTOJI, ali ima jedna CAKA!

Jednom preljubnik, uvek preljubnik 

Ako se neko jednom upustio u preljubu, ne mora da znači da će to učiniti ponovo. Većina afera se dešava jednom i više nikad. Ono što se dešava posle nje, može poslati brak na kurs stabilnosti i poverenja, ili ga potpuno razoriti.

 

Pročitajte i:

+ Pošalji komentar 0 Pogledaj sve komentare

SD sex

SD vesti

SD astro

SD lepota

SD porodica

SD zdravlje

Vremenska prognoza
Clear sky
12 Beograd