fbpx
Skip to main content
žena

"Mislila sam da moj dečko ima NIZAK LIBIDO, a onda sam otkrila NJEGOV FETIŠ, sada nam je FENOMENALNO!"

Foto: Profimedia
Nije znala da ga ovo uzbuđuje!

Jedna anonimna devojka je u intimnoj ispovesti na internetu otkrila da je već nekoliko godina u vezi, a tek sada je saznala za tajni fetiš svog dečka. Naime, ona kaže kako je iz više ličnih razloga, na početku ove veze imala nizak libido, što njenom momku uopšte nije smetalo.

- Rekla sam mu da možda uopšte neću želeti da imam s*ks, a on je rekao da nije sa mnom zbog s*ksa, već da me bezuslovno voli kao osobu. Nikada me nije pritiskao i bio je strpljiv - rekla je.

krevet, ljubav, seks, odnosi, muškarac, žena, poza, kondom, veš, rublje, gaćicde, brus, brushalter, ispovest
krevet, ljubav, seks, odnosi, muškarac, žena, poza, kondom, veš, rublje, gaćicde, brus, brushalter, ispovest
Foto: Profimedia

Ubrzo je krenula na određene terapije i vremenom joj je želja za seksom porasla i konačno se potpuno učvrstila.

- Stanje se do te mere promenilo, da imam svakodnevnu potrebu za s*ksom. Međutim, moj dečko najviše nekoliko puta mesečno želi da imamo s*ks. Nisam ga ništa ispitivala, ali sam shvatila da i on ima problem sa libidom, pa sam odlučila da budem strpljiva, kao što je i on bio sa mnom - kaže ova devojka.

Ipak, pre nedelju dana je saznala u čemu je stvarno problem.

- Dečko mi je priznao da mu je fetiš kada vidi da sam potpuno nezainteresovana za s*ks, a da ga izuzetno odbija kada pokušavam da iniciram s*ksualni odnos. Nikada nisam mislila da ga je sve ovo vreme moj nizak libido uzbuđivao, ali očigledno da je to bilo tako - ispričala je.

prevara
prevara
Foto: Profimedia

Nakon njegovog priznanja, setila se nekoliko situacija, koje su mogle da ukažu na ovaj njegov fetiš.

- Jednom je rekao kako bi bilo s*ksi da mi pruži oralni s*ks dok čitam knjigu - odnosno dok ga ignorišem. S*ks nam je uvek fantastičan, ali me malo frustrira što sad ovo znači da uvek moram da čekam da on inicira s*ks i što bi trebalo da se češće pravim nezainteresovano - kaže devojka. 

 

SD sex

SD vesti

SD astro

SD lepota

SD porodica

SD zdravlje

Vremenska prognoza
Clear sky
14 Beograd