fbpx
Skip to main content
Strast

Ovakvi muškarci su ODLIČNI U KREVETU: Saznajte KAKO da ih prepoznate!

Foto: Profimedia
Dobro obratite pažnju...

Nije preterano bitno da li je muškarac dobrica ili je opasan frajer, za sve momke važi isto! Ako prepoznate ovih pet osobina kod vašeg partnera, smatrajte to jednim od razloga za ljubavnu sreću. Naime, kako kažu, fantastičan odnos nema veze samo sa umećem i iskustvom već i sa karakterom muškarca kojem posvećujete svoju pažnju.

MISIONARSKA, POZA 69, POD TUŠEM... Greške koje stoje na putu vašeg maksimalnog UŽITKA!

On je džentlmen

Pita vas kako vam je prošao dan? Pridržava stolicu? Seti se da ste imali važan projekat na poslu i zanima ga da li ste se dobro pokazali? Otvara vam vrata? Dobar je! Budite sigurni da vas neže razočarati kada se isključe svetla.

seks
Foto: Profimedia/ilustracija

Kompromis je u redu, ali ako te dečko nagovara na OVE stvari - ne treba da pristaneš!

Zna da dira

Ljudi se ne dodiruju samo kada ih obuzme strast. Ako vas uhvati za ruku tokom šetnje, ili nežno dodirne leđa kada vas propušta da idete ispred njega, ili vas dodirne tokom romantične večere, budite sigurni da taj i te kako zna šta radi.

par se ljubi
Foto: Profimedia

On je svestan činjenice da se svet ne vrti oko njega

Za većinu ljudi, ne samo muškaraca, u jednom trenutku u životu prestane da važi pravilo da su sami sebi najbitniji. Da, treba da volite sebe, ali trebalo bi i da vam pričinjava zadovoljstvo umeće da nekoga pored sebe učinite srećnim. Imajte to na umu.

PIJANE BEOGRAĐANKE U BRUTALNO ISKRENOJ ISPOVESTI ZA SD: O prevarama, SEKSU i veličini! URNEBESNO

Njemu se nigde ne žuri

Muškarac koji želi ozbiljnu vezu i koji uživa temeljnom građenju odnosa sa nekom devojkom, ima na pameti da nema potrebe žuriti bilo gde. Biže pažljiv i strpljiv prema partnerki i neće je siliti da uradi neto za štab ona oseća da još uvek nije došlo vreme. Ukoliko vam je parnet rekao da mu se ne žuri ili sugerisao da pričekate, ne shvatajte to ka odbijanje, jer nije.

Seks
Foto: Profimedia

Zna kako da učini da se osećate divno

Onaj pored kojeg se nećete ustezati u krevetu zuasigurno je muškarac koji se neće libiti da pohvati svaku sitnicu koju primeti kod vas, koja mu se dopada... Osećaćete se predivno i imaćete jasnu sliku o tome koliko ste privlačni, stalno. Takva hemija garantuje noći za pamćenje.

 

Komentari
Pošalji komentar
Postavljanjem komentara potvrđujete da ste saglasni sa našim uslovima korišćenja i politikom privatnosti.

Pročitajte i:

SD sex

SD vesti

SD astro

SD lepota

SD porodica

SD zdravlje

Vremenska prognoza
Clear sky
21 Beograd