Skip to main content
impotencija

P*NIS MU NE RADI KAKO TREBA: Evo ŠTA je POGREŠNO, mora ODMAH da se ispravi, inače nema povratka!

Foto: Profimedia
Ovo su greške!

Penis  je ponos i dika svakog muškarca i verovatno jedini organ koji ima svoj sopstveni nadimak. Ipak, bilo kako da ga zovete, činjenica je da mnogi muškarci ne misle na zdravlje svog vršnjaka sve dok ne otkaže poslušnost, padne mu elan ili nas ostavi na cedilu u najgoroj mogućoj situaciji.

ZNAK ZA UZBUNU: Vašoj vezi je nestalo strasti! Ovo su prvi, jasni pokazatelji!

ZNAK ZA UZBUNU: Vašoj vezi je nestalo strasti! Ovo su prvi, jasni pokazatelji!

Zato ako želite i dalje da vam stoji stamen i čvrst u seksualnom boju, umesto da vam beživotno landara međ' nogama i ne budi se čak ni na prizor napupelih grudi koje prete da iscepaju majicu, vreme je da promenite svoje životne navike. Vaš penis će vam biti zahvalan i odužiće se podizanjem u svakom trenutku.

gaće
Foto: Profimedia

Preterano cuganje

Nema ništa loše popiti  pivce ili dva nakon posla, ali ako se obeznanjujete od alkohola iz dana u dan, onda budite spremni na posledice, u vidu spuštanja vaše polne zastavice. Dugoročno preterivanje u alkoholu može dovesti do smanjenja protoka krvi i gubitka želje za seksom. Da ne pominjemo i da će produkt vašeg zadovoljstva imati odvratan ukus, pa se nemojte čuditi ako vaša partnerka sa zgražavanjem gleda u vaše prepone svaki put kada se povede priča o oralnom seksu. 

TELO SPREMNO ZA PLAŽU: Uz ove savete ćete SMRŠATI i zategnuti MIŠIĆE u roku od SEDAM dana!

TELO SPREMNO ZA PLAŽU: Uz ove savete ćete SMRŠATI i zategnuti MIŠIĆE u roku od SEDAM dana!

Pušenje

Osim što generalno nije dobro za zdravlje, pušenje utiče i na vaš penis. Nikotin sužava krvne žile čime se smanjuje protok krvi u predelu polnog organa, što znatno utiče na dužinu i kvalitet vaše erekcije. Kao i kod alkohola, ukus sperme je prosto odvratan, pa ne možete zameriti partnerki što odbija da vam obljubi vršnjaka. Ukoliko vam je mio oralni seks, eto validnog razloga da bacite pljuge.

Izostanak fizičkih aktivnosti

Ako tokom gužvanja čaršava ostajete bez daha, znojite se kao svinja i ne možete da održite tempo više od dva minuta pre nego što vam otkažu mišići, krajnje je vreme da se mrdnete sa kauča i aktivirajte se malo.

Osim što će vam povećati izdržljivost tokom seksualnog manevra, fizička aktivnost podstiče i cirkulaciju koja je ključna za čvstoću vašeg mališe. On treba da bude aktivan i u poznim godinama. Možda ste skeptični ali morate da ga mazite, pazite i zovete Đole. Dobro, ne mora baš tako, al' znate na šta mislimo.

KOŠČATA ILI MESNATA: Ovo su TIPOVI vagina, a EVO šta muškarci kažu! Ova je NAJBOLJA!

KOŠČATA ILI MESNATA: Ovo su TIPOVI vagina, a EVO šta muškarci kažu! Ova je NAJBOLJA!

muški polni organ
Foto: Profimedia

Prekomerna težina

Masne naslage igraju ulogu kod proizvodnje hormona, što može rezultirati manjkom testosterona. Treba imati na umu i to da se s vremenom masti počinju taložiti u krvim sudovima, smanjujući cirkulaciju krvi prema organima kao što su srce i penis. Do sada smo ustanovili da to nikako nema dobar uticaj na funkciju penisa. A ni srca, kad smo već kod toga.

POZE U KOJIMA TI JE ZAGARANTOVAN ORGAZAM: 500 žena potvrdilo! Ove TRI su najbolje!

POZE U KOJIMA TI JE ZAGARANTOVAN ORGAZAM: 500 žena potvrdilo! Ove TRI su najbolje!

Manjak sna

Kvalitetan san je neophodan uslov da bi telo I svi njegovi delovi funkcionisali kako treba. Studije su pokazale da hronična neispavanost može biti jedan od razloga za erektilnu disfunkciju. Tokom sna, vaš penis se vine u nebesa nekoliko  kako bi održao kvalitetnu cirkulaciju i napunio kiseonikom ćelije, pa je zato je bitno da mu uviek omogućite dovoljno vremena za noćni trening ove vrste.

 

Pročitajte i:

+ Pošalji komentar 0 Pogledaj sve komentare

SD sex

SD vesti

SD astro

SD lepota

SD porodica

SD zdravlje

Vremenska prognoza
Clear sky
17 Beograd