Skip to main content
Žena i muškarac

POLICE PRAZNE: Ženska vijagra sve popularnija u Hrvatskoj!

Foto: Profimedia
Ne mogu da se zasite.

Žene u Splitu masovno kupuju "žensku viagru", a tome svedoče i brojni prodavači koji tvrde da se police s ovim tableticama prazne brže nego ikad.

MNOGI ZABORAVE: Evo šta OBAVEZNO morate da uradite POSLE SE*SA, a NIJE tuširanje!

Naime, tablete za žene brenda "Sexxes" prodaju se na pumpama u gradu, a cena za tek dve spomenute tablete iznosi 74,99 kuna. Nemačka firme koja ih prodaje za Hrvatice je izradila i internet stranicu s dobro osmišljenim marketinškim potezima, no – iako se nigde ne spominje da ove tablete jamče seksualni uspeh, devojke ih svejedno obožavaju. A prodaju se pod sloganom: "Uzmite svoj prirodni afrodizijak i napunite se. Energijom."

devojka pije lekove
Foto: Profimedia

Na spomenutoj stranici nije naveden konkretan sastav tableta, već piše tek da sadrže: gljive, vitamin B3, selen i cink, prirodne ekstrakte, pažljivo odabrane biljke te voćke. No, kao što smo već spomenule, prodavači tvrde kako su se žene doslovno pomamile za ovim misterioznim proizvodom.

MUŽ MI JE RADIO NOĆNE SMENE: Izlazila sam, pila i varala ga sa SVIMA, a jedno veče...

"Polica je bila puna, a sad su, eto, ostala dva paka. Ide to, zapravo. Bolje idu muške nego ženske tablete, ali opet ide", ispričao je jedan od prodavača.

Na internetu o ovim tableticama, koje nazivaju ženskom Viagrom, piše sledeće: "Konzumiraju se topljenjem u ustima, a deluju nakon 90 minuta. Odobreno od strane Ministarstva zdravlja RH i proizvedeno po GMP regulacijama i smernicama u Nemačkoj."

BARBIKA, TULIPAN, ZAVESA ILI NABUBRENA: Koji tip VAG*NE vi imate?

Ipak, neke žene koje su isprobale ove tablete, a zatim svoje iskustvo podelile s korisnicima na Forumu, i nisu bile baš oduševljene. Tako tvrde kako ima i boljih proizvoda, a posebno savetuju klasičnu Viagru, Potencijal forte, pilule Lovegra i tako dalje. A zanimljiv je i podatak da je velik broj ljudi koji sudeluje o raspravama o ovim proizvodima, naime, mlađi od 30 godina.

Pročitajte i:

+ Pošalji komentar 0 Pogledaj sve komentare

SD sex

SD vesti

SD astro

SD lepota

SD porodica

SD zdravlje

Vremenska prognoza
Mestimično oblačno
15 Beograd