Skip to main content
seks

TANGO JEZIKOM ILI NEŽAN DODIR USANA - Način na koji se ljubi dosta govori o tome KAKAV je MUŠKARAC u vezi

Foto: Shutterstock
Obratite pažnju na govor tela!

Dosta toga možete saznati o muškarcu samo na osnovu toga kako se ljubi.

TANGO JEZIKOM

Ako on ima više samopouzdanja i drskosti, verovatno će prvi započeti igru jezikom. Ukoliko je prenametljiv, on možda ipak nije za vas. Ako pak vi želite da pokažete svoju zabavnu, neustrašivu i samosvesnu stranu, preuzmite vodstvo i sami započnite poljubac.

NEŽNO

Ako se dečko ljubi nežno, to je možda uvod u to kako će se ponašati prema vama i u ostalim aspektima veze. Ipak, budite oprezni, ovo ne treba da bude jedina stvar na osnovu koje ćete proceniti kakav je kao emotivni partner. Stručnjaci upozoravaju da se ne zanosite idejama o idiličnoj zajedničkoj budućnosti ako vas ljubi nežno, a s druge strane udara nogom vašeg psa.

REDAK PRIZOR: Marija Šerifović se skinula u BIKINI i pokazala preplanuli ten (VIDEO)

REDAK PRIZOR: Marija Šerifović se skinula u BIKINI i pokazala preplanuli ten (VIDEO)

KAFA GOJI: Evo kako PRETERANA konzumacija ovog NAPITKA, utiče na ORGANIZAM, umor i PAD ENERGIJE

KAFA GOJI: Evo kako PRETERANA konzumacija ovog NAPITKA, utiče na ORGANIZAM, umor i PAD ENERGIJE

OČI ŠIROM OTVORENE ILI ZATVORENE

Nekim ljudima je držanje očiju otvorenim tokom ljubljenja preintimno. Ako partneri gledaju jedno drugo ljubeći se, to pokazuje veliku uzbuđenost i govori koliko ste intenzivno strastveni i spremni za avanturu. Oni koji se ljube zatvorenih očiju, verovatno su tradicionalniji i više se drže moralnih pravila.

LEVO - DESNO

Dr. Džulijan Grinwud sproveo je istraživanje pokušavajući da otkrije nešto o osobama koje toko ljubljenja drže glavu okrenutu u stranu. Čak 80 posto muškaraca i žena glavu naginje na desno. Istraživanje je pokazalo da su te osobe emotivnije u pokazivanju uzbuđenja nego ostalih 20 posto koji naginju glavu u levo dok se ljube.

VRUĆE I SNAŽNO

Onaj koji ljubi uz puno dodira i uzdaha nije nužno na audiciji za pornofilm. To je dečko koji uvek dobije ono što želi. On je istinski uzbuđen, ali ako disanje i pipkanje eskaliraju, to možda pokazuje da je u žurbi i da su ga preplavila osećanja. Smirite stvari – odmaknite se i onda opet krenite.

par
Foto: Profimedia

Kako poljupcima ubiti strast?!

Ljubljenje isključivo jezikom. To je strateški poljubac koji podseća na očaj i može pokazivati da je on prebahat, da voli da naređuje i da je predemonstrativan.

Veš mašina (treba li detaljniji opis) vas vodi u neprijatno preopterećenje poljupcem. On se trudi da pokaže svoje veštine, ali jednostavno ne zna koji potez bi izveo prvi.

poljubac
poljubac
Foto: Profimedia

Poljupcu u stilu zlatne ribice nedostaju emocije. Taj dečko je verovatno stidljiv i rezervisan. Ima nešto iskustva, ali se nada da ćete vi da preuzmete vođstvo i da ćete mu pokazati šta vam se sviđa.

Izjedač je agresivan poljubac koji se graniči sa sadomazohizmom i daje naznake da vas vidi kao nešto malo više od svog poseda.

 

Vremenska prognoza
Clear sky
23 Beograd