Skip to main content
spavanje

POLOŽAJ KAŠIKE, MEDENOG MESECA, SLOBODE... Način na koji spavate sa partnerom otkriva mnogo o vezi!

Foto: Profimedia
Koji je vaš?

Naučnici su otkrili sledeće: ako se kod para promeni stanje u vezi, onda se menja i položaj spavanja. Dakle, tvoj aktualni položaj spavanja mnogo otkriva o statusu veze. Ali, da stvar bude zanimljivija, nije toliko važan položaj u kojem par zaspi, nego onaj koji zauzme tokom noći i u kojem se ujutro probudi. U kojem položaju spavate vi i tvoj partner? 

IMATE PROBLEM SA PARTNEROM?! Ukoliko spada u neke od sledećih OSAM, evo kako da to REŠITE!

Položaj medenog meseca: ime govori samo za sebe

Upravo ste počeli da spavate zajedno i još ste totalno zaljubljeni, zar ne? Ili ste se videli nakon dižeg vremena razdvojenosti i nedostajete jedno drugome? Parovi koji su sveže zaljubljeni ili su i nakon nekog vremena još totalno „u ljubavi“, često za vreme sna okrenu lice jedno prema drugome i zagrle se. 

Pokušala sam da imam SEKS sa dečkom, ali PENIS NIJE MOGAO DA PROĐE. Kao da je ZID umesto rupe! Od ovog POREMEĆAJA pate mnoge žene

Položaj dijaloga: vrlo čvrsta veza 

Vaša je veza čvrsta i intenzivna. Verovatno ste već i dugo par. Uglavnom spavate licem okrenuti jedno prema drugome, ali treba vam određeno odstojanje. Mogli biste malo više međusobno da komunicirate i provedete neko vreme zajedno. Kad ste zadnji puta zajedno proveli romantičan vikend?

Seks
Foto: Profimedia

Položaj posmatranje zvezda: hemija štima, ali... 

Oboje ležite na leđima, a jedan od vas – obično žena – pri tome ima glavu na ramenu partnera. Tako je i kod vas? To je znak da hemija među vama štima. Ali, može biti da ponekad oboje ponekad namećete onome drugome svoje mišljenje. Bilo bi dobro da češće uvažavate mišljenje partnera. 

Čak i ako je došlo do preljube, ovih 5 znakova pokazuje da će vaša veza OPSTATI!

Položaj srce na srce: izgleda da je on šef... 

Ovaj položaj je sličan položaju „posmatranje zvezda“, ali je mnogo intimniji. Žena leži s gornjim delom tela na prsima muškarca – otprilike „srce na srce“. U tom položaju često spavaju parovi koji svoju ljubav pokazuju otvoreno. Dakle, nemaju problema da predstavljaju i ponašaju se poput ljubavnog para pred prijateljima i poznanicima. Brinu jedno o drugome, ali ovaj položaj ipak pokazuje da je muškarac šef u vezi. 

seks
Foto: Profimedia

Položaj cenim te: jako srećna veza 

Leđa su okrenuta prema leđima – i to sa malo razmaka: parovi koji spavaju u tom položaju obično su jako srećni u vezi i poštuju privatnost drugog. Zbog toga se okreću od partnera, ali ipak žele da osete blizinu, pa se često oslone leđima jedno o drugo. 

ISPUŠTANJE GASOVA, KILOGRAMI, APETIT: Ovo su neke od ISTINA koje ipak treba da SAKRIJETE od PARTNERA!

Položaj slobode: jako nezavisni ili jako posvađani?  

Opasnost na vidiku! U ovom položaju spavaju parovi koji su se pre odlaska u krevet posvađali – ili opšte nešto ne valja u vezi. Ili su oba partnera nezavisna i treba vam puno vremena za sebe. 

Položaj kašike: rezerviran za prvih 5 godina veze

Harmonija i strast osnova su vaše veze – ako rado spavate u položaju kašike. Prema istraživanjima, ovaj položaj je čest u prvih pet godina braka. Partner koji leži „iza“ je u pravilu dominantniji. Partner koji leži ispred oseća se sigurno. 

Pročitajte i:

+ Pošalji komentar 0 Pogledaj sve komentare

SD sex

SD vesti

SD astro

SD lepota

SD porodica

SD zdravlje

Vremenska prognoza
Clear sky
24 Beograd