fbpx
Skip to main content
Prevara

Poslovne proslave nove godine kriju MRAČNU TAJNU: Mnogi su otišli i doživeli OVO seksualno iskustvo!

Foto: Profimedia/ilustracija
Ko bi rekao...

Jedan od glavnih krivaca za preljubu su i božićni praznici, makar ako je verovati rezultatima zanimljivog istraživanja.

ONE SU DALE G*ZU: Ispovest DEVOJAKA koje su probale ANALNI s*ks!

Internetska stranica koja pomaže ljudima u braku da pronađu druge partnere (da, i takve stranice postoje), anketirala je 1000 korisnika i došla do zanimljivog, ali i pomalo šokantnog podatka. Tema istraživanja bila je prevara. Tačnije, vreme u godini kada se najviše ljudi upušta u ljubavne afere i vara svoje partnere.

Šest razloga zašto žene PLAČU tokom ili nakon sek*a!

Njihovo istraživanje pokazalo je da je upravo Božić najpopularnije doba godine za varanje! Takođe, nije bezopasno ni vreme svih zimskih praznika. Naime, kako piše Insider, 57% ispitanika je izjavilo da je prevarilo partnera s kolegom s posla upravo na nekoj novogodišnjoj ili božićnoj proslavi. 

Preljuba
Preljuba
Foto: Profimedia/ilustracija

- Seksualne napetosti koje su se samo povećavale tokom godine, često na božićnim zabavama konačno eksplodiraju. Najčešće tome pridonosi veća količina alkohola i opuštenost koja inače nije dopuštena na radnom mestu - objasnio je PR pomenute internet stranice Kristijan Grant. 

Ako vam se prošli procenat činio velik, pogledajte ove rezultate.

Neverovatnih 85 posto ispitanika izjavilo je da upravo praznično raspoloženje u njima budi strast, ali i uzbuđenje zbog mogućnosti koje božićne zabave nose. Osim toga, skromnih 32 posto onih koji su počinili prevaru reklo je da žali zbog toga, dok je njih 46 posto odlučilo nastaviti ljubavnu vezu s novim partnerom. 

Pročitajte i:

SD sex

SD vesti

SD astro

SD lepota

SD porodica

SD zdravlje

Vremenska prognoza
Pretežno vedro
1 Beograd