Skip to main content
seks

Idealno za PAROVE sa VELIKIM LIBODOM: Ove POZE zadovoljiće vaše POTREBE i fantazije

Foto: Shutterstock
Probajte još večeras!

Kada muškarac i žena imaju jak libido, onda bi u spavaćoj sobi trebalo da sve funkcioniše savršeno. Ipak, uvek postoji mogućnost da bude i bolje, zato vam preporučujemo nekoliko stavki koje bi trebalo da testirate zajedno, ukoliko već niste. 

Istovremena masturbacija

Nije poza, ali je i dalje sjajna stvar za one sa jakim libidom. Samozadovoljavanje daje puno kontrole nad sopstvenom izdržljivošću i može vam pomoći u izgradnji bliskosti sa partnerom, a i prizor u kom tvoj partner masturbira može biti jako seksi. Pokušajte da se ne dodirujete međusobno, već samo posmatrajte jedno drugo – videćete da će se strasti za čas razbuktati!

Stojeći položaj sa jednom nogom u vazduhu

Ovakav seks može biti zabavan jer vas oboje može dignuti iz kreveta, gde se verojatno odvija većina seksualnih radnji. To je takođe dobar trening. Postoji nekoliko načina seksualnog odnosa uspravno, ali partnerka koja podiže jednu nogu omogućiće dublje prodiranje i stimulaciju za oboje i naravno, možete stajati praktično gde god želite. Različita mesta mogu biti izuzetno uzbudljiva, pa preselite vaše seksualne akcije u kuhinju ili kupatilo.

seks
seks
Foto: Profimedia
Doktori koji leče rak otkrivaju šta oni rade kako bi se zaštitili od najtežih bolesti

Doktori koji leče rak otkrivaju šta oni rade kako bi se zaštitili od najtežih bolesti

KRASTAVAC DIJETA: Nema gladovanja, imate kompletan meni, za 7 DANA skida se i do 14 KILOGRAMA

KRASTAVAC DIJETA: Nema gladovanja, imate kompletan meni, za 7 DANA skida se i do 14 KILOGRAMA

Poza „69“

“69” je sa razlogom proveren i hvaljen oralni seksualni položaj. Oba partnera mogu uživati ​​u primanju stimulacije, a istovremeno ugoditi svom partneru. Iako ponekad može biti pomalo odvraćajuće davanje i primanje u isto vrijeme, ako želite da seks duže traje, to i ne mora biti loša stvar. Uz klasičnu „69“ pozu možete isprobati i bočni položaj istog tipa.

„Yab-yum“

Kada dođe vreme da usporite ritam seksa, razmislite o tome da uđete u položaj lotosa ili “yab-yum” kako se to naziva u tantričkim praksama. Jedan partner sedi uspravno prekrštenih nogu, a drugi partner sedi na njemu, raširivši noge I obavivši ih njemu oko leđa. Ova poza je izvrsna za intimnost, jer možete da sinhronizujete disanje. Osim toga, to je sporiji položaj koji uključuje više trljanja nego pritiskanja, što može pomoći u izdržljivosti i produžavanju seksa.

Dobri stari „doggy“

“Pseća poza” klasičan je izbor za one sa jakim seksualnim nagonom, jer omogućava bolje prodiranje s leđa. Osim toga, poza je svestrana, jer oboje možete biti na kolenima, jedan partner može stajati iznad kreveta ili oboje možete stajati. Penetracija je duboka i intenzivna, a ovo je i idealna poza za agresivniji seks sa jakim prodiranjem. U "doggy" pozi je lako postizanje orgazma i za žene i za muškarce, a posebno je dobro i to što žene mogu istovremeno rukom da se stimulišu.

 

Vremenska prognoza
Clear sky
34 Beograd