fbpx
Skip to main content
bračni par

PRAVILO 2-2-2: Ovo je način da tvoja LJUBAVNA VEZA ne propadne!

Foto: Profimedia
Korisno za zaljubljene.

Da li si nekad čula za 2-2-2 pravilo? Nisi? Onda svakako nastavi da čitaš, jer može da poboljša tvoju vezu!

Nije baš jednostavno stalno održavati vezu uzbudljivom, zanimljivom, napeto. Stres na poslu, svakodnevni izazovi, umor, nervoza...Sve se to polako prikrada i nagriza ljubavnu vezu.

MALA LAŽ ILI POTPUNA ISTINA: Koji je najbolji način za RASKID?

Čovek i žena gledaju telefon
Foto: Profimedia

Međutim, možemo uspešno da se odbranimo koristeći ovu jednostavnu strategiju!

1. Svake druge nedelje parovi moraju svesno da odvoje vreme jedno za drugoga i to na odgovarajući način "proslave". Svejedno je da li se radi o romantičnoj večeri, možda nekom zalogaju u dvoje u lokalnom bifeu ili zajedničkom kuvanju, večera za dvoje je odlična ideja. Tako ćete zadovoljiti čulo ukusa, ali, što je najvažnije, raditi nešto zajedno! Osim toga, takvo druženje otvara vam dovoljno prostora za razgovor i intimnost.

ISTINA ILI MIT: Žene su srećnije sa manje lepim muškarcima?

2. Svaka dva meseca na programu treba biti veću "pauzu". Vreme je za promenu tapeta! Ok, možda radije odlazak u obližnju banju, izlet u neki grad, romantičan vikend na selu ili nešto slično, važno je da ste sami, da se družite, da se podsetite na sve lepote veze i podelite to između sebe.

ljubavni par
Foto: Profimedia

NEMOJ I TI DA SE UPECAŠ: Na ovih 5 glupih muških fora skoro SVE žene padaju!

3. Svake dve godine zajednički višednevni odmor obavezno trebate da uvrstite u vaš kalendar zajedničkih aktivnosti i da ga sprovedete u delo. I opet je važno da ne putujete s grupom prijatelja ili porodicom, već samo vas dvoje!

 

Pročitajte i:

Vremenska prognoza
Clear sky
28 Beograd