fbpx
Skip to main content
Tuga

PREPOZNAJTE IH NA VREME: Ovi znaci jasno pokazuju da će vam slomiti srce!

Foto: Profimedia
Obratite pažnju...

Nove veze i novi odnosi su uvek izazovni i uzbudljivi, i uvek u njih polažemo nade. Ipak, sa sobom nose i rizik od neuspeha, odnosno izostanka onog čuvenog "srećnog kraja" kom se u ljubavnim vezama svi toliko nadamo.

NE IGRNORIŠITE: Ovi znaci jasno pokazuju da NIKADA nećeš imati dobar se*s s njim!

NE IGRNORIŠITE: Ovi znaci jasno pokazuju da NIKADA nećeš imati dobar se*s s njim!

Svakako, garancija za ljubavnu priču koja će trajati zauvek ne postoji, i to nije razlog da se ne upuštamo u nova iskustva, iz straha da ne budemo povređeni. Takođe, često mi sebi ni sami nećemo da priznamo kada u startu primetimo da neke stvari ne štimaju i da se verovatno neće razvijati u dobrom smeru. Umesto toga ignorišemo svoj osećaj, i čekamo da dođemo do one faze kada smo već jako zaljubljeni, i kada će nas nečiji postupak mnogo više povrediti.

A koji su to znaci koji upućuju da bi neko mogao da vas povredi i da vam slomi srce, saznajte u nastavku. 

To da li će neko da vam slomi srce umnogome zavisi od vas samih. Kako se ponašate i da li ste sve podredili njemu. A, evo i šta je to na šta treba da obratite pažnju.

"Razneo me na komadiće, svukao mi je gaćice..." Upoznala je mlađeg momka, ali nije SLUTILA šta je UMEO!

"Razneo me na komadiće, svukao mi je gaćice..." Upoznala je mlađeg momka, ali nije SLUTILA šta je UMEO!

Zanemarujete svoj dotadašnji život

Sasvim je logično da je svako od nas imao svoj život, i sve što on podrazumeva u paketu - prijatelje, hobije, aktivnosti koje su nam važne i sl, i pre nego što smo sa nekim započeli vezu. Sada taj neko novi u našem životu takođe zaslužuje pažnju, ali to nikako ne znači da se točak zaustavlja, i da sve ono što nas je to juče ispunjavalo sada dolazi ne u drugi već u ko zna koji plan. To je definitivno greška koju sebi ne treba da dozvolite. Jer jednom ukoliko se vaša veza prekine, mnogo će vam teže biti da se sastavite.

dečko i devojka
dečko i devojka
Foto: Profimedia

Tolerišete suviše

Tolerancija jeste ključ uspeha u svakom odnosu, ali ne doslovno tolerisanje. Niko nije bez mane, i svakog treba prihvatiti kakav jeste, ili ne prihvatiti, ali ako je neko očigledno prema nama nemaran, jasno pokazuje da mu nismo prioritet, ako je grub sa rečima, ne čini da se osećamo srećnima, onda je sasvim nelogično te stvari tolerisati. To što vi tolerišete takvo ponašanje ne znači da će ono samo od sebe prestati, naprotiv. 

Idealizujete partnera

Veoma opasan obrazac ponašanja koji gotovo sigurno vodi ka razočaranju i slomljenom srcu. Kada ulepšavamo stvari i žmurimo pred svim onim što našeg partnera predstavlja u negativnom svetlu, onda nam je sudar sa realnošću kada se sve rasprši mnogo bolniji,

Zanemarujete očigledne razlike

I ovo je vrlo škakljivo i po vaše slomljeno srce opasno. U pitanju su one razlike kojih već na početku vrlo brzo postajemo svesni, ali se nekako nadamo da će u međuvremenu nestati. Ipak, one vremenom mogu postati samo još očiglednije!

Pročitajte i:

Vremenska prognoza
Clear sky
23 Beograd