Skip to main content
ćutanje

Prevara je takoreći na poslednjem mestu: O ovim stvarima muškarci najviše LAŽU!

Foto: Profimedia
Ne žele to ni sebi nekada da priznaju...

Ako ste mislile da se samo mi žene opterećujemo stvarima poput starosti i fizičkog izgleda, varate se. Muškarci su jednako nesigurni oko istih stvari, a često ih se toliko stide da o njima i lažu. 

NISTE SIGURNI KAKAV JE VAŠ PARTNER? Ovih 17 ZNAKOVA potvrđuju da je LOŠ!

Višak ili manjak kilograma

Iako žene retko govore da imaju više kilograma nego što stvarno imaju, muškarci često povećaju tu brojku, posebno ako su poprilično mršavi. Istraživanje je pokazalo da 60 posto muškaraca smanji, a 40 posto poveća brojku kada je reč o kilogramima. 

SRAMOTA IH JE DA PRIZNAJU! Seksualne FANTAZIJE o kojima ŽENE ćute!

Odlazak u salone za ulepšavanje i upotreba kozmetike

Ne volimo samo mi dobru hidratantnu kremu ili tretman čišćenja lica. Muškarci jednako kao i žene uživaju u tetošenju u salonima lepote, no jedina je razlika u tome što se oni vrlo često to stide da priznaju. 

Lažov
Foto: Profimedia

Visina 

Muškarci nižeg rasta često se osećaju vrlo nesigurno u prisutnosti devojaka u visokim potpeticama, pa zbog toga ponekad izbegavaju mesta gde je to uobičajen "dress code". 

Godine

Možda će u pubertetskim danima slagati da su koju godinu stariji, ipak, muškarci se isto ponekad osećaju nesigurno zbog godina, pa ih često smanje i za celu dekadu.

ČEKANJE SE ISPLATILO! Orgazam je PRVI PUT doživela u 43. godini, a sada svima OTKRIVA rešenje!

Stanje na bankovnom računu

San većine muškaraca je biti dovoljno dobro situiran kako bi mogao izdržavati porodicu, posedovati željeni auto i jednostavno se osećati imućno. Uz to ide i činjenica da velik broj žena finansijska situacija privlači gotovo jednako kao fizički izgled, pa nije čudno ako se muškarac oseća nesigurno bez popriličnih finansijskih sredstava. 

Seksualno iskustvo i sposobnost 

Ovo je, pogađate, tema o kojoj muškarci najviše lažu. Svako želi da ostavi dobar utisak, što na društvo, što na lepši pol, pa se brojke u svakom smislu preuveličavaju.

Pročitajte i:

+ Pošalji komentar 0 Pogledaj sve komentare

SD sex

SD vesti

SD astro

SD lepota

SD porodica

SD zdravlje

Vremenska prognoza
Clear sky
24 Beograd