Skip to main content
Odbijanje

PRIVLAČIŠ POGREŠNE MUŠKARCE: Ako se pronalaziš u ovih 5 stvari, žao nam je, ali DO TEBE JE!

Foto: Profimedia
Budi iskrena...

Neke žene kroz život konstantno privlače pogrešnu vrstu muškaraca. Šta je to u vama što vas pretvara u magnet, sigurno nije samo slučajnost...

Ovakvi muškarci su ODLIČNI U KREVETU: Saznajte KAKO da ih prepoznate!

1. Imate nisko samopouzdanje

Primećuju da se vi uistinu ne volite, tako da ne osećaju ni da bi oni trebali.

Lako je postati nečija žrtva i ući u taj toksični krug ako se ne cenite onako kako biste trebali, piše Mystical raven, a prenosi Atma.hr. Toksični muškarci se boje žena s visokim samopoštovanjem, jer znaju da imaju stvarno visoke standarde kad je u pitanju muškarac i zato su privučeni nesigurnim ženama.

10 tipova frajera za JEDNU NOĆ na koje ćete sigurno naleteti nekad u životu!

stidljivost
Foto: Profimedia

2. Previše ste dobri

Toksični muškarci će ovo koristiti. Znaju da niste osoba koja će se žaliti ili im pokazati što zaslužuju. Previše ste dobri, previše ljubazni i ​​imate previše razumevanja, to je vaš način na koji mu poručujete da se možete nastaviti ponašati kao propalica. I verujte mi, hoće.

GURATE VEZU, ALI NE IDE: Deset RAZLOGA zašto treba da BUDETE sami i uživate u tome!

3. Previše ste saosećajni

Ljudi kažu da se suprotnosti privlače. To zvuči romantično u određenoj meri, ali u ovom slučaju, to je jednostavno uvrnuto. Toksični muškarac će pronaći svoju savršenu “žrtvu” u svojoj saosećajnoj devojci, jer će strpljivo slušati sve njegove probleme. Ako imate empatičnu dušu, osetićete žaljenje prema njemu i želećete mu pomoći. Većina njih laže i glumi kao da su profesionalni glumci, samo da bi dobili malo saosećanja i koristili situaciju onako kako to žele. Ali, na kraju, plaćate cenu.

dečko i devojka
dečko i devojka
Foto: Profimedia/ilustracija

4. Poznato je da ste osoba koja želi "popraviti" druge

Imate romantične slike u glavi o tome kako ljubav može premestiti planine i promeniti sve.Verujete da vaša ljubav i pomoć mogu zapravo pozitivno uticati na njega i da će se na kraju promeniti. Ali pogodite šta – to se nikad neće dogoditi! Oštećene i toksične osobe imaju probleme koje moraju rešiti profesionalci, a ne njihove devojke.

5. Razočarani ste u ljubavi

Možda ste jednom već bili previše povređeni. Nije lako isceliti slomljeno srce. Toksični muškarci namirišu te stvari i privučeni su vama zbog toga što znaju da će lakše iskoristiti nekoga čiji je pogled na ljubav trenutno iskrivljen. Vi padate na njih jer su lukavi i znaju da vas mogu prevariti jer ste tako krhki.

Pročitajte i:

+ Pošalji komentar 0 Pogledaj sve komentare

SD sex

SD vesti

SD astro

SD lepota

SD porodica

SD zdravlje

Vremenska prognoza
Clear sky
17 Beograd