fbpx
Skip to main content
Seks

"Razneo me na komadiće, svukao mi je gaćice..." Upoznala je mlađeg momka, ali nije SLUTILA šta je UMEO!

Foto: Profimedia
Neočekivani!

Sebe smatram uspešnom ženom. Bavim se marketingom u jednoj uspešnoj državnoj firmi i odavno sam prekoračila tridesetu. Međutim, moj problem je u tome što mi muškarci brzo dosade. Volim kad su grubi i direktni i zato sam bila prilično iznenađena kada me je privukao jedan simpatični mladić od 25 godina, koji je delovao stidljivo i povučeno.

U životu svi imamo TRI ljubavi! Pogledajte do koje ste vi STIGLI, a na kraju...

U životu svi imamo TRI ljubavi! Pogledajte do koje ste vi STIGLI, a na kraju...

Jagoda sa šlagom
Foto: Profimedia

Upoznala sam ga preko drugarice i posle jedne pijane noći (imala sam dve godine s*ksualne pauze), odvela sam ga u stan. Bože moj! Ono što se zatim dogodilo me je raznelo na komadiće. Čim smo prekoračili prag, svukao je moju mini suknju i zgrabio me je za g*zove.

"Opsednuta sam ANALNIM s*ksom!" Iskustvo žena koje su dale G*ZU! Ovo su vrata za BUĐENJE svih EROGENIH zona!

"Opsednuta sam ANALNIM s*ksom!" Iskustvo žena koje su dale G*ZU! Ovo su vrata za BUĐENJE svih EROGENIH zona!

Ljubio me je se stojeći, a onda me je svalio na leđa i spustio se dole. Nisam još stigla da trepnem, a već je krenuo sa najboljim lizanjem koje sam doživela do tada. Šta da kažem, ima tih talentovanih muškaraca koji iz prve pronađu k*itoris i jako dobro znaju šta da rade s njim.

Bukvalno me je "vozio" ližući kao profesionalac. Misli su mi se pomutile i samo sam se prepustila, ispuštajući krike. Kada mi je naredio da se na*uzim, u magnovenju sam poslušala. Zgrabio me je za kukove, ali nije odmah počeo kao sivonja, nego lagano, uživajući u svakom prodiranju. To je trajalo i prvi put sam doživela orgazam ne trljajući k*itoris. A pre toga sam već svršila uz pomoć njegovog magičnog jezika. 

Kad je izvadio penis i počastio me mlazom koji je završio na mojoj zadnjici i leđima, srušila sam se na stomak i počela da se smejem, jer užitak nikako nije prolazio. Trebalo mi je pola sata da dođem sebi. Zagrlio me je otpozadi, pa smo zaspali, onako pripiti i zadovoljeni. Uopšte nije bilo loše, za prvi put. Pogotovo što ima penis prosečne veličine...

Dženifer Lopez UPOZORAVA! Evo KAKVI muškarci su neupotrebljivi za brak!

Dženifer Lopez UPOZORAVA! Evo KAKVI muškarci su neupotrebljivi za brak!

Nastavila sam vezu sa njim sledećih šest meseci. I svaki put je bilo sve bolje i bolje. Uglavnom je dolazio na moj poziv i bio je poslušan kao pas. Međutim, počeo je da me gnjavi da češće izlazimo, da postanemo pravi par. 

Jastuk
Foto: Profimedia

Za to nije bilo šanse. On je bio nezaposlen i dolazio je iz veoma siromašne porodice. Kada mi je rekao da me voli i da bi mi oprostio i prevaru, šutnula sam ga i blokirala njegov broj u telefonu. 

Uskoro sam shvatila da sam se smrtno zaljubila. Ne gledam nazad i ne mogu da gubim vreme sa sirotinjom. Vrlo je moguće da ću zbog toga platiti samoćom, ali takva sam kakva sam. 

 

Pročitajte i:

+ Pošalji komentar 1 Pogledaj sve komentare
Ok...'s picture

Ok...

Ladno ne mogu da verujem šta sam pročitao.

4 | 0

SD sex

SD vesti

SD astro

SD lepota

SD porodica

SD zdravlje

Vremenska prognoza
Slaba kiša
14 Beograd