fbpx
Skip to main content
dvoje ljudi drže pola srca

RAZVEŠĆETE SE! Ovo je siguran ZNAK da je kraj vašeg braka veoma BLIZU!

Foto: Profimedia
Prati ga jedan osećaj!

Zdrava veza ili brak mogu biti kamen temeljac srećnog života. Kada imate partnera koji vam je oslonac u svemu, to olakšava život i ispunjava ga pozitivnom energijom, ali postoji jedan znak da to sve neće biti trajno.

SETITE SE OVOGA DOK NIJE KASNO: Ovo su stvari koje ZABORAVITE, a zbog toga vam VEZE propadaju!

Marcipanski mladenci
Foto: Profimedia

Sigurnost i podrška od neprocenjivog su značaja u partnerskim odnosima koji su na pravomnivou. Pored sreće, najveća potvrda toga je osećaj nade u budućnost.

Moja žena ODBIJA DA IMA SEKS sa mnom i slutim da je razlog krajnje UŽASAN. Ima 28 godina i PRELEPA je, ovo je neizdrživo

A onaj znak koji najčešće pokazuje da taj brak ide u propast je beznadežnost.

Kada se jedan ili oba partnera osećaju tako, onda im se čini da ne postoji ništa više što može spasiti taj odnos. To potvrđuju i brojni psihoterapeuti u skladu sa svojim iskustvima u bračnoj terapiji.

VI STE KRIVI: Greške koje pravite na POČETKU veze, a EVO šta zapravo treba da uradite!

Istraživanja su pokazala da razočaranje koje dovodi do beznadežnosti predstavlja najjači faktor za kraj jednog braka ili veze. U takvim situacijama, ne samo da nema više želje za trudom, već i ceo život deluje mračnije. Ovo se može dogoditi usled nerealnih očekivanjaoko toga šta brak predstavlja i kako funkcioniše. A što se ranije pokažu znaci beznadežnosti, veća je verovatnoća da je kraj blizu.

 

Pročitajte i:

+ Pošalji komentar 0 Pogledaj sve komentare

SD sex

SD vesti

SD astro

SD lepota

SD porodica

SD zdravlje

Vremenska prognoza
Tamni oblaci
9 Beograd