fbpx
Skip to main content
Mladenci

SAVET PSIHOLOGA: Ako brak zapadne u krizu, možete ga spasiti na OVAJ jednostavan način!

Foto: Profimedia
Dobro obratite pažnju...

Svaka ljubavna veza prolazi pet različitih faza, a treću će preživeti samo najjači parovi. Reč je o fazi u kojoj dolazi do rutine i razočaranja, u kojoj niste više uzbuđeni oko toga što ćete svaki minut provesti zajedno. Svakodnevne obveze, računi, posao i kućni poslovi guraju romansu u stranu, pa se često osećate kao da ste zapeli u rutini i pitate se jeste li doneli pravu odluku.

"Devojka mu je sedela na licu, svi su bili uključeni...!" Otišla je na PRIVATNU ŽURKU, a tamo DOŽIVELA...

"Devojka mu je sedela na licu, svi su bili uključeni...!" Otišla je na PRIVATNU ŽURKU, a tamo DOŽIVELA...

Ipak, takav scenario se vrlo lako mogao izbeći. Barem ako je verovati australijskoj psihološkinji Belindi Vilijams.

Naime, ona tvrdi kako je najjednostavnije vratiti iskru u brak ako svakodnevno obratite pažnju na tek nekoliko "mikro trenutaka". Odnosno, Vilijamsova smatra kako bi svakog dana trebalo pet minuta da posvetimo tome da se ponovno povežemo i tokom tog vremena ćete partneru dati do znanja da ga i dalje volite i da vam je privlačan.

SAMO MALI FLERT SA ŠEFOM! "Imao je s*ksi izvajano telo i bio je dobar u krevetu!"

SAMO MALI FLERT SA ŠEFOM! "Imao je s*ksi izvajano telo i bio je dobar u krevetu!"

Govoreći za "Kidspot", ona je otkrila jednostavnu tehniku koju predlaže svojim klijentima s problemima u vezi ili braku, a koja se odnosi upravo na te "mikro trenutke".

Mladenci
Foto: Profimedia

- To može biti neki prikladan obrazac pozdravljanja na dolasku i odlasku, brzi zagrljaj na hodniku, držanje za ruke dok tonete u san, iskazivanje ljubavi, izražavanje zahvalnosti ili neki sitan poklon poput čokoladice koju vaša bolja polovina najviše voli - objasnila je Belinda.

- Uzmite ono što možete dobiti. Iskoristite maksimum od malih stvari - zaključila je psihološkinja koja smatra kako je to mnogo bolja opcija nego dugotrajno planiranje velikih događaja i gestovi koji se događaju samo u retkim trenucima.

Pročitajte i:

+ Pošalji komentar 0 Pogledaj sve komentare

SD sex

SD vesti

SD astro

SD lepota

SD porodica

SD zdravlje

Vremenska prognoza
Clear sky
30 Beograd