fbpx
Skip to main content
kondom

Imala s*ks dva puta dnevno, a uz to i MASTURBIRALA kako bi dobila opkladu! Završilo se KATASTROFALNO!

Foto: Profimedia
"Moj dečko i ja uglavnom imamo s*ks tri do četiri puta nedeljno, tako da je ovo predstavljalo poprilično povećanje. Ipak, odlučila sam da mu ne kažem o čemu se radi."

Razvedena 43-godišnja majka troje dece, odlučila je da odgovori na izazov prijatelja i da za nedelju dana ima s*ks dva puta dnevno.

- Jedini period mog života kada sam možda imala više s*ksa bio je kada sam pokušavala da zatrudnim, a s*ks tada nije bio uživanje, već sredstvo do cilja. Moj dečko i ja uglavnom imamo s*ks tri do četiri puta nedeljno, tako da je ovo predstavljalo poprilično povećanje. Ipak, odlučila sam da mu ne kažem o čemu se radi - rekla je ova 43-godišnjakinja. 

krevet, ljubav, seks, odnosi, muškarac, žena, poza, kondom, veš, rublje, gaćicde, brus, brushalter, ispovest
krevet, ljubav, seks, odnosi, muškarac, žena, poza, kondom, veš, rublje, gaćicde, brus, brushalter, ispovest
Foto: Profimedia

Šta se dešavalo za sedam dana, opisala je ovako:

Ponedeljak

"Deca su bila kod bivšeg, a Mario je odlučio da prespava. Oboje se u isto vreme spremamo za posao, tako da sam odlučila da ga iznenadim pod tušem. Nikada pre ovo nismo radili, ali sam oduvek želela *ks pod tušem. Bio je ovo odličan početak dana. Kasnije te večeri, Mario i ja smo trebali da idemo da gledamo neku predstavu. U pozorištu je bilo toliko mračno da sam odlučila da započnem predigru pomeranjem svoje ruke po njegovim pantalonama. Ne mogu da verujem da ovo govorim, ali smo se iskrali i imali s*ks u WC-u. Na našu sreću, čini se da niko ne ide u WC dok traje predstava, pa nas niko nije uzmemiravao."

Utorak

"Probudila sam se sama u krevetu, a posle jučerašnjih aktivnosti nije mi bilo do s*ksa. Pokušala sam da masturbiram, ali vagina je i dalje osećala posledice prethodnog dana. Uveče je Mario došao sa hranom i gledali smo film. Malo smo se zavitlavali po kauču, i to je kasnije dovelo do s*ksa u spavaćoj sobi." 

Sreda

"Odlučila sam da probudim Marija jutarnjim oralnim s*ksom. To nije nešto što inače radim, ali me je potpuno uzbudila moja novootkrivena nevaljala strana. Uveče sam ga ponovo odvukla u krevet. Mislim da je bio prilično iznenađen time što ponovo iniciram s*ks, ali se nije žalio."

Četvrtak

"Jutro sam provela uživajući sa vibratorom. Gotovo da nije moralo da prođe ni pet minuta i već bih dostigla orgazam. Moram da priznam da je sav taj s*ks kod mene stvarao jaku želju za još s*ksa. Jedva sam čekala da ponovo vidim Marija. Ipak, neka poslovna večera mu se odužila i nije bilo šanse da uradimo bilo šta, čak ni telefonski s*ks. Mislila sam da masturbiram, ali bila sam previše umorna."

krevet, ljubav, seks, odnosi, muškarac, žena, poza, kondom, veš, rublje, gaćicde, brus, brushalter, ispovest
krevet, ljubav, seks, odnosi, muškarac, žena, poza, kondom, veš, rublje, gaćicde, brus, brushalter, ispovest
Foto: Profimedia

Petak

"Mario je odlučio da me iznenadi na poslu. Zaključali smo se u WC-u i imali s*ks na brzaka. Uveče sam mu rekla da želim da dođe do mene, a on me je pitao o čemu se radi. Odlučila sam da mu otkrijem sve o mom malom eksperimentu. Na moju radost, sve to mu je bilo smešno. Došao je do mene i imali smo baš lagani sks koji se nije završio orgazmom za mene. Mislim da je najveći krivac za to bila kombinacija dece u kući i umora. A i kvalitet s*ksa polako je počeo da opada."

Subota

"Iako smo oboje bili prilično potrošeni, Mario je odlučio da ispoštuje svoj deo i pomogne mi s eksperimentom. Jutarnji s*ks zapravo je bio s*ks preko telefona. Uveče sam svratila do njega na drugu rundu, ali stvari nisu išle po planu. Probali smo da imamo s*ks, ali čak i uz puno lubrikanta moja vagina je bila isuviše suva i sve je bilo bolno. Sa druge strane, po prvi put od kada smo zajedno, Mario je imao problema sa erekcijom. Čini se da je previše s*ksa ipak imalo i svoje negativne posledice." 

Nedelja

"Dan sam započela sa vibratorom, ali je sve bilo manje zabavno nego inače. S*ks je postajao obaveza, a ne nešto što radim iz zadovoljstva. Uveče smo Mario i ja samo blejali. Složili smo se da, iako mnogo volimo s*ks, ponekada nije loše i biti odvojen, taman toliko da krenemo da nedostajemo jedno drugom. Mislim da je s*ks dva puta dnevno previše za mene. Iako mi je dao osećaj kao da sam prava s*ksualna zver na početku, na samom kraju sam ipak dobila previše dobre stvari."

 

SD sex

SD vesti

SD astro

SD lepota

SD porodica

SD zdravlje

Vremenska prognoza
Clear sky
14 Beograd