fbpx
Skip to main content
muškarac

"Mrzim kada proizvodi LAŽNE UZDAHE I ORGAZME!" Muškarci OTKRILI GREŠKE koje ŽENE najčešće prave!

Foto: Profimedia
Iako možda deluje da neke prevare prolaze, zapravo je obrnuto

Muškarac koji iskreno voli svoju ženu, nikada neće reći ni njoj, niti bilo kome drugom, da je ona loša u krevetu. No, oni koji to znaju da kažu, tada verovatno uz seks vežu neke druge stvari, poput, recimo, ženine nesigurnosti u svoj izgled, korišćnja seksa za manipulaciju, nedovoljno truda...

Ovo su neki od razloga zbog kojih neki muškarci seks mogu da smatraju nedovoljno kvalitetnim:

"Pitao me gde da ga stavi?" Ispovest žena koje su doživele NAJBIZARNIJE ISKUSTVO u krevetu!

"Pitao me gde da ga stavi?" Ispovest žena koje su doživele NAJBIZARNIJE ISKUSTVO u krevetu!

"Ako ima ČETRDESET, situiran je, SLOBODAN, a želi da se OŽENI, BEŽI od njega koliko te noge nose!"

"Ako ima ČETRDESET, situiran je, SLOBODAN, a želi da se OŽENI, BEŽI od njega koliko te noge nose!"

Seks
Seks
Foto: Profimedia

Ženina nesigurnost zbog fizičkog izgleda

Mnogim ženama je neprijatno da se skinu pred partnerom ili da vode ljubav s upaljenim svetlima. To samo pokazuje da smatraju da nisu dovoljno lepe i savršene i toga se stide. To pak vodi niskom samopoštovanju, stidljivosti i tome da u krevetu zapravo ne mogu da se opuste.

Niko nije savršen! Takav čovek jednostavno ne postoji. Svi mi imamo mane i svi bi trebalo da budu toga svesni i da prihvate, kako svoje, tako i tuđe nedostatke.

Muškarac koji iskreno i duboko voli ženu s kojom živi, voleće i sve njene mane. Zato dame, opustite se i dozvolite partneru da upozna vaše telo do najsitnijih detalja. Skupite hrabrost i obucite seksipilan komad donjeg veša. Osećaćete se samouverenije i privlačnije, a samim tim i opuštenije.

Nedostatak intime i bliskosti

Biti blizak i intiman s partnerom ključ je svake kvalitetne veze. Seks je vrhunac toga. Neke žene znaju uskraćivanjem intimnih trenutaka da kažnjavaju svoje partnere ili da ih ucenju time. To je sve samo ne dobro i pametno. Manipulacija bilo kog tipa, a posebno ovakvog, ne može da se završi dobro.

Postoje žene koje partneru uskraćuju bliskost nesvesno, posebno u dugim vezama. Usputni zagrljaj, poljubac, lepa reč, trebalo bi da budu stvari koje se odvijaju svakog dana. Time pokazujete nekome da ga iskreno volite upravo takvog kakav je, a to pak vodi i boljem seksualnom životu.

Ženin sve zapušteniji izgled

To što ste dugo u vezi ne znači da treba potpuno da zapostavite svoj izgled. Normalno da se nećete svaki dan našminkati odmah ujutru samo da biste partneru bili privlačniji, jer on vas voli i bez naslaga boje na licu. Ali, ponekad se treba malo više potruditi i rasplamsati strast kakva je bila na početku veze.

Takođe, nemojte dozvoliti sebi da po kući stalno hodate, na primer, prljave i raščupane kose, u pocepanoj trenerci, dlakavih nogu i sa sve većim brojem kilograma. Ako to sebi dozvolite, ne samo da ćete izgledati sve lošije, već ćete se tako i osećati, samopouzdanje će ti padati, a tada će se to odraziti i na seksualni život.

krevet, ljubav, seks, odnosi, muškarac, žena, poza, kondom, veš, rublje, gaćicde, brus, brushalter, ispovest
krevet, ljubav, seks, odnosi, muškarac, žena, poza, kondom, veš, rublje, gaćicde, brus, brushalter, ispovest

Evo šta još muškarci ne vole!

* Ne sviđa mi se kada žena samo legne, raširi noge i čeka da ja sve obavim. Nema mi ništa gore od toga.

* Pasivnost mi je grozna, kada žena kao da nema pojma o sopstvenom telu i šta joj se sviđa. Ne mogu da opišem koliko je frustrirajuće kada žena s kojom ste u krevetu ne reaguje i kada ne mogu da dobijem povratnu informaciju da li je nešto dobro ili nije.

* Mrzim kada proizvodi lažne zvukove tokom seksa, draže mi je da tiho stenje pa da je to iskreno nego da lažno vrišti.

* Nije nimalo prijatno kada vas upoređuje s bivšim dečkom. Meni lično ne smeta što je pre mene imala druge, ali ne želim o tome da razmišljam.

* Smeta mi nedostatak komunikacije pre ili tokom seksa. Ako joj je nešto lepo ili nešto želi, voleo bih da mi to kaže.

 

SD sex

SD vesti

SD astro

SD lepota

SD porodica

SD zdravlje

Vremenska prognoza
Pretežno oblačno
7 Beograd