fbpx
Skip to main content
muškarac

Zbog ovoga su ga mnoge zvale SLABIĆEM! Ispovest MUŠKARCA koji TVRDI da mu S*KS nije BITAN!

Foto: Profimedia
Postoji nešto što mu je važnije u odnosu sa ženom!

Ukoliko ste do sada mislile da sve što muškarci žele jeste da budu siti, izađu sa drugovima na pivo ili da gledaju utakmicu i da imaju nekoliko puta nedeljno divlji seks, prevarile ste se. Ovo je ispovest muškarca koji tvrdi upravo suprotno i ukazuje na one signale suprotnog pola koje možda žene još uvek nisu dešifrovale kako treba.

Samu sebe je prozvala BOMBA SA VELIKIM GRUDIMA, a sad ih je pokazala u punom sjaju

Samu sebe je prozvala BOMBA SA VELIKIM GRUDIMA, a sad ih je pokazala u punom sjaju

DA LI STE ČULI ZA AUTOFAGIJU?! Skida kilograme, zdrava je, a možete jesti koliko želite, caka je u OVOME

DA LI STE ČULI ZA AUTOFAGIJU?! Skida kilograme, zdrava je, a možete jesti koliko želite, caka je u OVOME

Koliko ste puta čuli frazu: "Sve što muškarac želi je seks?" Kada sam imao 17 godina, bio sam siguran da je to istina. Kada sam napunio 37 godina počeo sam sumnjati u to. Sada kada imam 73 godine, sa sigurnošću tvrdim da to nije istina! Nemojte me pogrešno razumeti, seksualna intimnost može biti lepa u bilo kom perido života, ali postoji nešto - mnogo važnije.

To je nešto što većina muškaraca teško priznajte, a žene ga daju muškarcima. Do ovog zaključka nisam došao odmah, već nakon godina razmišljanja i zapažanja. Sve ovo vreme sam pažljivo gledao svoje vršnjake: o čemu su govorili, šta ih čini srećnim, kako ih oblikuje život.

par
Foto: Profimedia

Redovno sam se sretao sa šest momaka punih 38 godina, a seks je bio jedna od najvažnijih tema tokom naših razgovara uz čašu piva. Ništa novo: kao i svi muškarci mi smo pričali o svojim "pobedama", žalili se kada "nismo uspeli" kod neke žene i td. Ali najvažnije je bilo da smo bili potpuno iskreni jedni prema drugima, odnosno ništa nije bilo izmenjeno ili ulepšano. Razgovarali smo o konfuzijama, strahovima, sumnjama, kompleksima...

Od ranog detinjstva, rečeno nam je da je biti muškarac sinonim za "želim seks". Morete biti bukvalno opsednuti ovim da bi vas svi smatrali za alfa mužjaka. Sećam se da je u srednjoj školi jedna devojka koju sam zaista voleo o našem zejedničkom drugu rekla: "on je nekako neobičan".

Kada sam je pitao u čemu je stvar, objasnila mi je da on od prvih sati poznanstva nije ni pokušavao da je dodirne ili tako nešto, kao što to rade svi normalni muškarci. Ona je upravo zbog toga bila nekako ogorčena. Njena presuda je bila: "On je slabić". Na osnovu ovog, zaključak je bio: "Ako ste pravi muškarac, onda zaista morate odmah, od prvog minuta sastanka želeti samo jedno - intimnost. Ako ste ponašate drugačije, to znači da ste slabić." Pamtio sam ovaj razgovor celog života, a svi kasniji događaji samo su potvrđivali da većina žena tako misli.

Za njih je glavni znak muškosti stalna želja da se devojku odvuče u krevet. Ispada da je mngo bolje da navaljujete na ženu, sve dok ona ne poželi seks - e, tek tada će vas doživljavati kao pravog muškarca. Pa, šta je to što muškarci žele više od seksa? Svi smo čuli, više puta, da žena mora da se oseća voljenom kako bi pristala na seks, ali za muškarca vredi suprotno: potreban mu je seks da bi se osećao voljenim.

Šta muškarci dobijaju kada vode ljubav? Naravno, fizičko zadovoljstvo. Ali postoji dublja potreba koju oni žele da zadovolje. Ja bih to nazvao potrebom za sigurnom lukom.

Svet muškarca je svet stalnog rivalstva i takmičenja. Ovo je prirodni instinkt: boriti se sa drugim muškarcem za ženu. Posao svakog muškarca je da stalno pokazuje kako je najbolji, a da žena onda odluči koga želi. Naravno, danas se ova borba ne odvija na tako primitivan način, ali muškarac poput pauna, šepure se okolo pokušavajući da se predstavi u najboljem svetlu kako bi ga žena odabrala.

Kada muškarac poseduje ženu, to unosi osećaj mira i sigurnosti. Kao da ste kod kuće i da niste u opasnosti. A taj osećaj nadilazi puko seksualno zadovoljstvo. Kada starimo, stalan i žestoka konkurencija je neprijatna i naporna. Sve za čim žudimo je sigurna luka u kojoj možemo biti to što jesmo, bez pretvaranja. Želimo da budemo sa ženom koja nas prihvata takve kakvi jesmo. Ni manje ni više.

sastanak
sastanak
Foto: Profimedia

Sa onim koja će nas privući ne samo svojim telom, već srcem i dušom. Drugim rečima, želimo da se osećamo zbrinuti, voljeni i obavijeni toplotom. Želimo da osetimo ono što i možda nismo dobili kada smo bili deca. Ali priznati to znači prizanti da smo duboko u sebi ostali oni mali dečaci i da nismo snažni i jaki muškarci. Stoga odabiramo lakši način pa demonstriramo seksualnost i muškost. Ali kada se nađemo "unutar" naše žene, tek tada možemo da se opustimo. U tome se sastoji naša skrivena želja kada vodimo ljubav.

 

 

 

SD sex

SD vesti

SD astro

SD lepota

SD porodica

SD zdravlje

Vremenska prognoza
Umerena kiša
16 Beograd