fbpx
Skip to main content
Prevara

NAJBIZARNIJE S*KS ISPOVESTI! Ovo prevazilazi svaki UVRNUTI scenario koji ste do sada čuli!

Foto: Profimedia
Noćna mora!

Eksperimentisanje u seksu je nešto što je neophodno kako ljudi ne bi zapali u kolotečinu, kada je ova aktivnost u pitanju. Ipak, neki su se ni krivi ni dužni našli usred lošeg scenarija koji nisu zamišljali u svojim seksualnim fantazijama. 

Prenosimo neke od njih.

"SLOBODNA SAM!" Starleta stavila tačku na turbulentan brak, kap koja je prelila čašu je kada je otkrila MUŽ VARA SA DADILJOM

"SLOBODNA SAM!" Starleta stavila tačku na turbulentan brak, kap koja je prelila čašu je kada je otkrila MUŽ VARA SA DADILJOM

IZRAČUNAJ! Ukoliko IMAŠ ovaj BROJ u datumu ROĐENJA, čeka te NEVEROVATNA SUDBINA, ti si ROĐENI VOĐA!

IZRAČUNAJ! Ukoliko IMAŠ ovaj BROJ u datumu ROĐENJA, čeka te NEVEROVATNA SUDBINA, ti si ROĐENI VOĐA!

raskid
seks, ljubav, krevet, par, muškarac, žena
Foto: Profimedia

1. "Ok, nismo se stvarno seksali, više je bilo trljanje preko gaćica. ali skinuli smo se do gaćica. Imala sam 16 godina i bila sam kod bake na letovanju, a on je bio iz tog mesta. Celo stado ovaca nas je gledalo (i kao da su čekale hoćemo li se poseksati). Bilo je stvarno čudno."

2. "Hteo je da mu šamaram testise. Nije mi bio problem udovoljiti njegovim željama, ali se to nekako suprotstavljalo svemu što sam mislila da znam o seksu u to vreme."

3. "Jedan me moj bivši dečko pitao mogu li proizvesti mleko da ga on pije iz mojih grudi. Čak je guglao koji su vitamini potrebni za to. Da stvar bude bolja, ja sam tada imala samo 19 godina i nisam još imala decu."

4."Bila sam na trodnevnom glazbenom festivalu i upoznala sam nekog zgodnog dečka. Kada smo se počeli seksati, nazvao me moj prijatelj s povlasticama i nekako je ispalo da sam se istovremeno seksala s njim preko telefona i stvarno seksala s tim zgodnim dečkom. Zvuči bolje nego što je bilo."

5. "Jedno jako kratko vreme (uskoro će biti očito zašto tako kratko) sam izlazila s tim jednim tipom. Kada smo se prvi put seksali, počeo je rikati (ali doslovno rikati, stvarno glasno) kao lav dok je svršavao. Još nam je na početku upao njegov cimer. Osećala sam se kao da sam usred nekog sitcoma."

6. "Bila sam u BDSM vezi s jednim čovekom i on je nedavno bio na operaciji mozga (prije nekoliko meseci). Imao je napad dok su mi ruke bile u lisicama, noge zavezane, a imala sam i povez na očima. Na sreću ruke su mi bile povezane s prednje strane pa sam uspela skinuti povez i pomoći mu. Kada se počeo osvešćivati sa zgražanjem me pitao ko mi je stavio lisice."

muškarac
muškarac
Foto: Profimedia

 

SD sex

SD vesti

SD astro

SD lepota

SD porodica

SD zdravlje

Vremenska prognoza
Clear sky
16 Beograd