fbpx
Skip to main content
par

"Nagovorila sam dečka da imamo S*KS TRI puta dnevno, sedam dana, nakon ovoga USLEDILA KATASTROFA!"

Foto: Profimedia
Nikome više nije bilo do toga!

Inspirisana citatom iz filma Inception koji glasi ''Ne treba da te je strah da sanjaš malo više, draga...'' usudila sam se da sanjam malo više o velikim stvarima. Pitala sam ga da zajedno odemo na odmor na nedelju dana, ali sam mu i rekla da bih želela da isprobam nešto novo.

Partner je sa oduševljenjem prihvatio ideju o seksu tri puta dnevno tokom jedne nedelje. Iako sam se plašila reakcije njegov odgovor je bio: ''Ovo je najbolja stvar koju sam ikada čuo''. Spakovali smo kondome, lubrikante i sve potrebne stvari i otišli na nedeljni odmor.

PUNA JE GVOŽĐA, ODLIČNA U LEČENJU ANEMIJE! Travar OBJASNIO kako priprema KOPRIVU, koristi se u ISHRANI

PUNA JE GVOŽĐA, ODLIČNA U LEČENJU ANEMIJE! Travar OBJASNIO kako priprema KOPRIVU, koristi se u ISHRANI

VELIKI BROJ ANTITELA! Lepa Brena se VAKCINISALA, a evo KAKVI su REZULTATI nakon primljenog CEPIVA!

VELIKI BROJ ANTITELA! Lepa Brena se VAKCINISALA, a evo KAKVI su REZULTATI nakon primljenog CEPIVA!

seks
seks
Foto: Profimedia

PRVI DAN

Probudili smo se rano ujutru u odmaralištu, ili makar on jeste. Bilo je 5 ujutru i osetila sam da je pokušavao da me probudi. Dok nisam došla k sebi, mislila sam da se radi o zemljotresu, ali sam osetila da način na koji me je dodirivao bio drugačiji. I imali smo seks. Bio je to dobar početak.

Posle smao dva sata, ponovo smo to uradili, u istoj sobi, u istom krevetu. Treća runda je bila uveče kada smo se vratli sa plaže, umorni i izgoreli na sunsu ipak smo imali dovoljno snage da oboje istrajemo. Dan prvi je prošao odlično.

DRUGI DAN

Probudili smo se uz zvuk glasnog alarma. ''Već je 10 sati zar si zaboravila šta treba da radiš?'' vikao je alarm, a ne moj partner jer je on glasno hrkao pored mene. Posle prve runde, odlučili smo da odemo do plaže. Iznajmili smo kućicu na plaži na dva sata i naravno, imali smo seks. Kada smo se uveče vratili, moj partner je bio jako uzbuđen dok meni nije bilo do toga. Uprkos umoru, otvorili smo prvu tubu lubrikanta. Dan drugi nije uopšte loše prošao.

TREĆI DAN

Ne znam da li mi je zasmetalo vreme ili mi samo nije bilo ni do čega. Počeli smo dan našim izazovom i izašli napolje. Bila sam malo mrzovoljna taj dan, bilo od previše seksa ili od previše vina. Stigli smo nazad u odmaralište oko ponoći i shvatili da smo taj dan imali seks samo jednom. Odlučna da makar drugu rundu završimo kako treba, otvorili smo još lubrikanta i započeli posao. Dan treći prošao je neočekivano.

ČETVRTI DAN

To jutro mi se činilo kao da sam na krevetu punom igala. Bilo mi je teško da se pomeram. Vreme napolju je samo pogoršavalo stvari. Jedino što mi je bilo potrebno u tom trenutku je litar vode i aloe vera za moju izgorelu kožu. Seks mi je bila poslednja stvar na koju sam ogla da mislim u tom momentu, i dok sam gledala mog dečka kako bezbrižno spava i hrče bilo mi je jasno da je naš izazov otišao dođavola. Zaključak za četvrti dan - moguće je da vam previše seksa dosadi.

par
par
Foto: Profimedia

 

 

SD sex

SD vesti

SD astro

SD lepota

SD porodica

SD zdravlje

Vremenska prognoza
Clear sky
16 Beograd