fbpx
Skip to main content
seks

SEKSUALNE FANTAZIJE VAS OTKRIVAJU: Evo kako da ostvarite vaše EROTSKE SNOVE!

Foto: Profimedia
Saveti kako da oživite svoje erotske misli.

Maštate o seksu s nepoznatom osobom, zamišljate da vas neko posmatra dok sa partnerom vodite ljubav ili poput prave gospodarice izdajete naređenja svom dragom kako da vas zadovolji u krevetu?

Psiholozi tvrde da ovakve fantazije služe kao ventil osobama koje prikrivaju svoju pravu prirodu, želje i potrebe. Pogledajte njihove savete kako da oživite svoje erotske snove.

LAK I BRZ DOBITAK U BALKAN BETU: Na sve POPULARNIJOJ igri za samo 10 sekundi zaradio za LETOVANJE (FOTO)

MAŠTATE O DOMINACIJI U SEKSU

Vidite zgodnog frajera u kafiću i zamišljate kako ga odvlačite u toalet na jedan brzinski, žestoki seks.

PSIHOLOZI KAŽU: Maštate o seksu bez emocija, životinjskom i divljem. Žene uglavnom u stvarnom životu seks povezuju s emocijama, pa se u mašti prepuštaju razmišljanjima o strasti bez obaveze!

KAKO DA ISPUNITE SVOJU FANTAZIJU: Nemojte sve prepuštati partneru, preuzmite akciju. Ostavite ljubav malo po strani i bezobrazno zavodite dragog tokom večernje zabave ili ga oralno zadovoljite dok se vozite s žurke kući.

par se ljubi
Foto: Profimedia

MAŠTATE O SEKSU U KOM STE POTČINJENI

Fantazirate o grubljem seksu ili da neko vodi ljubav s vama dok spavate.

PSIHOLOZI KAŽU: Nemate samopouzdanja i to vas čini nesigurnom i tokom seksa. Nikad ne preuzimate inicijativu u seksu i uživate samo kad partner vas zadovoljava.

KAKO DA ISPUNITE SVOJU FANTAZIJU: Otvoreno razgovarajte s partnerom o tome šta vas uzbuđuje. Možete zajedno da osmislite scenario po kome će se odvijati seksualna igra. Razmišljajte o tomeda bi i vašem partneru značilo da vi ponekad ispunite njegove erotske snove. 

MAŠTATE DA POSMATRATE SEKSULANI ČIN DRUGOG LJUBAVNOG PARA

Zamišljate kako neka vaša prijateljica vodi ljubav sa svojim dečkom ili iz prikrajka posmatrate potpuno nepoznate osobe kako uživaju u seksu.

PSIHOLOZI KAŽU: Osim prirodne znatiželje, u ovom slučaju se možda radi i o malo zavisti i želje za takmičenjem.

KAKO DA ISPUNITE SVOJU FANTAZIJU: Nema potrebe za voajerizmom. Usresredite se na svoje kvalitete i ono što imate, a ne na tuđe. Ono
što zamišljate da radi taj neki drugi par, prenesite u svoj seksualni život.

Seks
Foto: Profimedia

Sve misle na isto: Evo kada su žene najzadovoljnije!

MAŠTATE KAKO VAS DRUGI POSMATRAJU DOK VODITE LJUBAV

Fantazirate da sa partnerom ili potpunim strancem vodite ljubav na javnom mestu naočiled prolaznika.

PSIHOLOZI KAŽU: Po prirodi ste egzibicionista, ali se plašite da pokažete svoju divlju prirodu, koja je verovatno sputana tradicionalnim vaspitanjem.

I OTROV I LEK: Spanać nikako ne spremajte na ovaj način!

KAKO DA ISPUNITE SVOJU FANTAZIJU: Zažmurite i uradite upravo to o čemu maštate. Ako nikada niste bili s nekim za jednu noć, zavedite nekog stranca. Ako imate partnera, podelite s njim svoju fantaziju i zajedno smislite kako da seks učinite uzbudljivijim.

 

Pročitajte i:

Vremenska prognoza
Clear sky
25 Beograd