fbpx
Skip to main content
0013980815

S*KSUALNA POMAGALA: Ovo su IGRAČKE bez kojih neki PAROVI ne mogu da zamisle predigru!

Foto: Profimedia
Imate ih kod kuće!

Ukoliko ste u potrezi za idejama koje će malo začiniti vaše iskustvo u spavaćoj sobi, nemojte trošiti novaca na pomagala. Predlažemo vam ideje sa kojima ćete atmosferu u dovesti do usijanja. 

SIGURAN ZNAK DA JE RASKID BLIZU! Ako ti se u vezi događa OVO, znaj da je KRAJ!

SIGURAN ZNAK DA JE RASKID BLIZU! Ako ti se u vezi događa OVO, znaj da je KRAJ!

Žizel Bunšen nosi bisere
Foto: Profimedia

Biserna ogrlica

Ako želite da učinite nešto erotično za svog partnera, nakit može biti vaš alat, kaže Debra Laino, doktor ljudske seksualnosti, seksolog i terapeut za parove i brak.

Nakon laganog skidanja, skinite svoju ogrlicu i krenite njome da ga zadirkujete,polako obmotavajte oko njegovog tela, ruku, nogu, mazite ga njom po stomaku. Bonus za užitak: Poljubite i poližite oglicu kako biste ga dodatno uzbudili. Tekstura bisera daje vrlo različite i jedinstvene senzacije. Samo nemojte koristiti nakit svoje bake.

KAKO DA ZNAŠ KOLIKI MU JE PONOS? Ovaj deo tela precizno OTKRIVA VELIČINU!

KAKO DA ZNAŠ KOLIKI MU JE PONOS? Ovaj deo tela precizno OTKRIVA VELIČINU!

Drvena kašika

Drvena kašika je savršena za lupkanje po guzi, jer možete to da radite lagano ili jače, zavisno od želje vašeg partnera, kaže Laino. Samo se uverite da prvo pričate o vašim željama i koliko to vama uopšte prija.

Sunđer za telo

Ako volite osećaj pilinga svog lica ili leđa, prijala bi vam slična senzacija na unutrašnjim butinama, po stomaku ili na grudima, kaže Kim Airs, seksualni edukator u Los Anđelesu i osnivač online prodavnice butika Grand Opening. Najbolje bi bilo da se tokom tuširanja trljate sunđerom međusobno. Čišćenje može biti lakše ili grublje, zavisno od toga kako partner voli. 


ORGAZMI SE SMENJUJU! Samo ova PROMENA vas deli od NOVOG S*KSUALNOG iskustva!

čarape
čarape
Foto: Profimedia

Čarape

Morate skinuti svoje čarape da biste imali seks, pa zašto da ih ne uključite u zabavu umesto da ih bacate u gomilu za veš? Koristite ih (uz saglasnost) da vežete zglobove svog partnera za vreme zavođenja. Sva druga čula su povećana kada je vid lišen, tako da biste možda želeli da koristite nešto svilenkasto ili seksi na dodir da mu vežete oči. Sve se svodi na prisustvo, uvažavanje želja i svaki partner koji je posvećen zadovoljstvu, svojim i partnerovim potrebama odličan je partner.

 

Pročitajte i:

SD sex

SD vesti

SD astro

SD lepota

SD porodica

SD zdravlje

Vremenska prognoza
Light intensity drizzle
1 Beograd