fbpx
Skip to main content
Ljubav

SOS ZA LJUBAV: Veza je INTERESANTNIJA ako zadržite određene stvari za sebe!

Foto: Instagram printscreen/couplegoals
Saveti za uspešnu vezu.

Danas sve više (ne)srećnih parova posećuje savetnike kako bi njihov odnos bio uspešniji. Evo nekoliko saveta terapeuta, Ester Perl.

- Mnogi parovi veruju da će odnos ostati interesantniji ako određene lične informacije zadrže za sebe. Ovo može stvarno da poboljša strast, ali može stvoriti i prepreku između vas i vašeg partnera, tako da se niko u vezi ne može osećati sigurnim i voljenim. Naravno, najbolje je naći zlatnu sredinu: vi i vaš voljeni treba dovoljno da znate jedno o drugom da biste mogli da se povežete na dubljem nivou, ali ne toliko da u potpunosti znate sve. Ovo je greška koju često vidimo u praksi - tipičan primer je žena koja je potpuno šokirana kada otkrije da je partner varao, jer je bila ubeđena da ga poznaje bolje nego on sam sebe. I to je samo iluzija. U stvarnosti, ona jednostavno nije želela da bude radoznala, više nije bio toliko zainteresovan za njegovu prošlost, pa se isključila i nije primetila znake da je nešto počelo da se menja.

OVO MORATE DA ZNATE! 10 novih činjenica o ženskim ORGAZMIMA!

Evo jednostavnih koraka koji će doneti pozitivne promene u svakodnevnoj interakciji između partnera:

1. Zaboravite na rutinu

Svaki par se pre ili kasnije popne na taj točak za hrčke (mislimo: večera, TV, krevet, a onda sve ponovo isto). U tom smislu tačno znate šta će svake noći biti, kako će izgledati svaki vaš razgovor pre nego što sve uopšte počne, i nije ništa privlačno. Uradite nešto neočekivano! Ako uveče gledate TV, izađite u šetnju. Ukoliko pripremate večeru svakog dana, izađite u restoran. Pričajte o nekoj temi o kojoj nikada niste... Možda otkrijete zanimljive stvari koje ranije niste znali.

ZAMENITE KAFU SA OVIM NAPITKOM! Zeleno BLAGO oporaviće organizam, a TEN će ZABLISTATI!

2. Iznenadite ga posetom

Donesite svom partneru ručak na radno mesto ili ga iznenadite kartama za omiljenu utakmicu. Postanite osoba kojoj nije svaki sledeći korak potpuno predvidljiv. Pokažite se kao privlačna devojka koju je teško precizno definisati. Ovo je atraktivno, jer izaziva iskru radoznalosti o tome kakva će biti vaša sledeća akcija - na dobar način, naravno.

OTKRIVENE SVE MUŠKE MANE! Evo koji ZNAK voli da VREĐA, a koji IZBEGAVA svađu?

3. Pokažite svoju zabavnu stranu

Žene obično instinktivno traže zabavu (mislimo na prijatelje sa kojima delite duhovita online otkrića), dok u odnosima žele ono što je udobno i pouzdano. Poruke koje šaljete vašem partneru često su samo pitanje o tome šta će biti za ručak, ili kratka najava da ćete raditi kasno. Dakle, sledeći put kada naiđete na nešto smešno, pošaljite ovo svom parnteru umesto prijatelju. Taj animirani GIF ili smešan video će biti prijatno iznenađenje i skrivena poruka da mislite na njega.

OVO NISTE ZNALE: Evo koje je doba dana idealno za UNOS UGLJENIH HIDRATA u vaš organizam!

4. Recite sve na papiru

Na sledećem velikom događaju (godišnjica, rođendan, diploma) napišite svoje drago ljubavno pismo umesto poklona. Kada pišemo reči na papiru, komuniciramo drugačije nego kada govorimo ili sastavljamo digitalnu poruku. U tom potezu postoji jedinstveni šarm, jer je pisanje pisama danas retkost, a čitanje rukom pisanih reči ima jedinstveni, erotični dodir.

Budite otvoreni u svom umu i otkrivajte svoje najdublje osećanja - koliko ste ponosni, kako želite da zajedno istražuju neotkrivene strane vaše veze.

 

Pročitajte i:

+ Pošalji komentar 0 Pogledaj sve komentare

SD sex

SD vesti

SD astro

SD lepota

SD porodica

SD zdravlje

Vremenska prognoza
Tamni oblaci
16 Beograd