fbpx
Skip to main content
seks

SPAVAO JE SA PRIJATELJICOM SVOJE SUPRUGE: "Ona mi je dala blagoslov"!

Foto: Profimedia
Prisilni celibat je promenio sve...

Priča počinje kad je Kejt na maloj proslavi koju je organizovala za par svojih prijatelja počela pričati o tome kako se nije kr*snula zadnjih 11 meseci. Bila je duhovita i sve je nekako okrenula na šalu, ali pri kraju priče je postalo jasno da je njen prisilni celibat počeo da uzima danak. 

- To stvarno nije dobro za moj ego. Ne želim da spuštam svoje standarde ali u ovom trenu mi stvarno samo treba s*ks - rekla je Kejt, koju sam uvek smatrao smešnom, harizmatičnom, talentovanom i privlačnom.

"Izbacio je p*nis, a potom sam osetila ovo na svom pupku!" Mislila je da je on PUN POGODAK, a onda...

"Izbacio je p*nis, a potom sam osetila ovo na svom pupku!" Mislila je da je on PUN POGODAK, a onda... 

ZAČINITE S*KSUALNI ŽIVOT ZANIMLJIVIM POZAMA: Ovih šest ćete obožavati!

ZAČINITE S*KSUALNI ŽIVOT ZANIMLJIVIM POZAMA: Ovih šest ćete obožavati!

- Pa, mogao bih ti pomoći s tim - rekao sam, nadajući se da će joj uzdignuta obrva pokazati da se samo šalim. 

Moj komentar je izazvao zavodnički smešak, a onda je prešla na drugu temu. Zamislite moje iznenađenje kada sam, samo 24 sata kasnije, dobio poruku od Kejt u kojoj mi je napisala da je razmislila o mojoj ponudi i da je zanima jesam li bio ozbiljan. 

Uzbuđen ovom idejom bio sam svestan da ako nastavim u tom smeru moram da dobijem Lejlin blagoslov. Lejla je Kejtina porodična prijateljica i, poslednjih osamnaest meseci, moja žena.

seksi devojka leži na krevetu
Foto: Profimedia

Moram napomenuti da moja đena i ja nismo u monogamnoj vezi ali da još nismo razjasnili što je dopušteno i št nije. Te večeri, dok smo jeli, odlučio sam oprezno da otvorim temu o granicama i odnosima s drugim ljudima.

- Znaš li ti da se Kejt nije s*ksala skoro godinu dana - pitao sam Lejlu koja nije mogla da prisustvuje proslavi.

- Opa, to je jako dugo - odgovorila je.

- Da, to je dugo, zar ne? Znaš, zanimalo me šta ti misliš o tome da joj ja pomognem na tom polju - oprezno sam nastavio.

PRODALA NEVINOST ZA PARE: Postavila OGLAS, a nije ni sanjala ko će se JAVITI, a od CIFRE joj se ZAVRTELO!

PRODALA NEVINOST ZA PARE: Postavila OGLAS, a nije ni sanjala ko će se JAVITI, a od CIFRE joj se ZAVRTELO!

PRE BRAKA: Ako tražite SRODNU DUŠU prvo morate ovo da URADITE, inače NIŠTA OD gospodina savršenog!

PRE BRAKA: Ako tražite SRODNU DUŠU prvo morate ovo da URADITE, inače NIŠTA OD gospodina savršenog!

- Misliš na s*ks s njom?  Sa Kejt? Nisam baš sigurna... - odgovorila je.

- Ma daj, hajde. Zašto da  ne? Kejt zna da sam lud za tobom. Ja sam sigurna opcija. To će biti kao da prespavam kod prijatelja - rekao sam.

- Osim toga što ćete se s*ksati... - dodala je. 

Idućih dan dva smo razgovarali o svim negativnim aspektima te ideje i zamkama koje treba izbeći. Na kraju, Lejla je pristala na ideju, rekavši kako dobro poznaje Kejt i da ona nema nikakve zle krvi u sebi, zato se i ne oseća ugroženom.

Seks
Foto: Profimedia

Lejli se takođe svidela i poruka koju ćemo poslali ovim činom - da je naša veza snažna i izdržljiva, da je takvu vezu teže upropastiti. 

Kad sam Kejt rekao da smo dobili dopuštenje, bila je oduševljena. Zapravo, bila je toliko oduševljena da sam se osećao  primoranim da je podsetim da će sa mnom da provede veče, a ne sa nekim Holivudskim šmekerom.

Dva dana pre dogovorene večeri nazvao sam   Kejt da proverim važi li naš dogovor.

- Zezaš me? Ne mogu prestati da mislim na to - odgovorila je. 

Zapravo, toliko je razmišljala o tome da je isplanirala celu noć koja je uključivala koktele, večeru i posetu atraktivnom striptiz klubu pre nego što se posvetimo 'temi' večeri. Ja sam više veče zamišljao kao gledanje filmova i 'druženje', ali to je bila njeno veče pa sam pristao na ideju.

Ako je Kejt imala ikakve nesigurnosti i brige vezane za naše veče, majstorski ih je sakrila. Kad sam došao po nju osećao sam se iznenađujuće sramežljivo, promucao sam pozdrav i zaputili smo se u moderan bar u susedstvu. 

Tamo mi je Kejt ispričala kako su izgledali njeni poslednji izlasci s potencijalnim partnerima. Rekla je da su neki bili neosetljivi, neki nepažljivi, da su je neki lagali da su viši nego što jesu, što je bilo jako očigledno kad su se našli. A da su neki bili jednostavno dosadni. Nakon večere i trideset minuta pretvaranja da mi se sviđa striptiz klub u koji me odvela, krenuli smo natrag prema njenom stanu.

SEK*UALNA SATNICA: Evo kada ne treba da joj prilaziš, a kad je idealno vreme za začeće i brutalno dobru akciju!

SEK*UALNA SATNICA: Evo kada ne treba da joj prilaziš, a kad je idealno vreme za začeće i brutalno dobru akciju!

Ne trčite za o*gazmom: Saveti za najbolji s*ks u životu!

Ne trčite za o*gazmom: Saveti za najbolji s*ks u životu!

Čim smo prošli kroz ulazna vrata njenog stana, seksualna energija koja se kod Kejt skupljala gotovo godinu dana je eksplodirala. 

Strastveno me ljubila, grizla, grebala noktima po leđima i s požudom pričala stvari koje su me  i te kako napalile. To je bilo potpuno drugačije iskustvo od onog na šta sam navikao s Lejlom. Mogao sam samo da je pratim.

Uskoro je Kejt malo usporila i pronašli smo zajednički ritam. Budući da se radilo samo o jednoj noći, u potpunosti smo iskoristili situaciju. Bilo je par neugodnih trenutaka, par smešnih, ali sve zajedno ispalo je fantastično veče koje je trajala do sitnih sati.

Kunilingus, oralni seks
Foto: Profimedia
 

Sljedećeg jutra, tokom doručka s Kejt, razmišljao sam o tome kako je to bila jedna čudna avantura. Slučajnim izražavanjem, u šali, onoga što sam potajno želeo s jednom ženom i iskrenosti u vezi s tim što sam hteo s drugom ženom, postigao sam nezamislivo. 

Pitao sam se šta još u životu mogu uraditi samo izrađavajući želju za tim. Pre odlaska, Kejt mi je dala pisamce za moju ženu. U njemu je bilo naglašeno to da me je samo pozajmila i da me sada vraća, zauvek! 

- Pa? - upitala me Lejla kad sam se vratio kući. Znajući da zapravo ne želi da slupa detalje, rekao sam da je bilo zabavno, da je dobro biti kod kuće i zagrlio sam je.

U tom trenutku nisam mogao da verujem da sam u braku sa nekim ko bi pristao na ovako nešto. Mogu samo da se nadam da ću i ja imati takav stav jednom kada i moja supruga poželi ovako nešto.

 

Pročitajte i:

+ Pošalji komentar 0 Pogledaj sve komentare

SD sex

SD vesti

SD astro

SD lepota

SD porodica

SD zdravlje

Vremenska prognoza
Grmljavina
19 Beograd